Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet ez már tudatos, vagy...

Lehet ez már tudatos, vagy tényleg ne örüljek?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hónapos és már többször előfordult, hogy ránézve az apjára azt mondta,hogy AP!

Egy ismerős anyuka szerint ez még nem tudatos. Pedig egyre többször fordul elő!

2012. okt. 25. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ez már tudatos. Ügyes.
2012. okt. 25. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
az enyém meg 1 éves lesz, és párszor azt mondja nekem, h "ada, ada". Próbáltam nem belehallani semmit, dehát rám néz, tőlem akar valamit....:)
2012. okt. 25. 16:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van ilyen, örülhetsz! Ha jól figyelsz lassan más szótöredéket is el fogsz kapni a gagyogásából. Írd fel őket, később jó lesz rá visszaemlékezni.

Gratulálok, továbbra is beszélj sokat a kisfiadhoz, megéri!

2012. okt. 25. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
10 hónaposan simán mondhatja tudatosan..Én lányom is szokta mondani, hogy Ap, bár nála még biztos nem tudatos mert még csak 7 hónapos. :)
2012. okt. 25. 16:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Igen! Ez már tudatos! Az én fiam is akkor kezdte, pontosan ugyan így, csak ő két p-vel :) App :)

Aztán jönnek nála sorba: vijaá - virág, ámba - lámpa - és tuti tudatos mert a lámpára mutat és úgy mondja.

Szerintem ebből is látszik hogy Te foglalkozol a gyerekkel :) Ügyes!

2012. okt. 25. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztosan tudatos,kisfiam 8 hónapos kora óta Apának hívja az apukáját,engem 9 hónapos kora körül kezdett el Ava-nak hívni,és azóta is mondja,hogy Hinta amit a hintára értett.A gyerekek különbözően fejlődnek,érnek,kisfiam 1 éves korára sok szót használt tudatosan,most 1,5 éves és elég sok szót használ,néha mond egy-egy tő mondatot ha kedve van, a mozgása is gyorsan fejlődött,unokatestvérem kislánya 1,5 évesen kezdett el szavakat használni addig csak gagyogott és elindulni is kb 15-16 hónaposan indult el,most 20 hónapos nagyon sok szót használ,és már Ő is fut.
2012. okt. 25. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez már tudatos, írd fel, mert tényleg jó lesz visszaemlékezni rá később. :)

Kisfiam 9,5 hónaposa kezdte el a dumálást, a NEM és DE voltak az első szavai. 1 évesen már elég sok szót használt, majd 1,5 évesen már rövid mondatokban beszélt. Most 3 éves, és hát pffff... be nem áll a szája. :)

2012. okt. 25. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Tutira tudatos.:)

A fiam 11 hónaposan mondta először, hogy ana, ana, ana, egyértelműen nekem. A kicsi lányom szintén 10 hónapos, és amikor valami baleset éri,elesik stb., vagy ha kimegyek a szobából, egyértelműen kiabálja, hogy aja, aja.

2012. okt. 25. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen tudatos! Kisfiam 9 hónapos korától mondja, hogy apa(rámutatva) ez volt az első szava.
2012. okt. 25. 21:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, persze, hogy azt akarja mondani, hogy apa!:) Ismerős anyuka nem tudhatja nálad jobban. Nyugodtan bízz az ösztönödben!
2012. okt. 26. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!