az enyém meg 1 éves lesz, és párszor azt mondja nekem, h "ada, ada". Próbáltam nem belehallani semmit, dehát rám néz, tőlem akar valamit....:)
2012. okt. 25. 16:19
3/11 anonim válasza:
Igen, van ilyen, örülhetsz! Ha jól figyelsz lassan más szótöredéket is el fogsz kapni a gagyogásából. Írd fel őket, később jó lesz rá visszaemlékezni.
Gratulálok, továbbra is beszélj sokat a kisfiadhoz, megéri!
2012. okt. 25. 16:23
4/11 anonim válasza:
10 hónaposan simán mondhatja tudatosan..Én lányom is szokta mondani, hogy Ap, bár nála még biztos nem tudatos mert még csak 7 hónapos. :)
2012. okt. 25. 16:59
5/11 anonim válasza:
Igen! Ez már tudatos! Az én fiam is akkor kezdte, pontosan ugyan így, csak ő két p-vel :) App :)
Aztán jönnek nála sorba: vijaá - virág, ámba - lámpa - és tuti tudatos mert a lámpára mutat és úgy mondja.
Szerintem ebből is látszik hogy Te foglalkozol a gyerekkel :) Ügyes!
2012. okt. 25. 18:48
6/11 anonim válasza:
Biztosan tudatos,kisfiam 8 hónapos kora óta Apának hívja az apukáját,engem 9 hónapos kora körül kezdett el Ava-nak hívni,és azóta is mondja,hogy Hinta amit a hintára értett.A gyerekek különbözően fejlődnek,érnek,kisfiam 1 éves korára sok szót használt tudatosan,most 1,5 éves és elég sok szót használ,néha mond egy-egy tő mondatot ha kedve van, a mozgása is gyorsan fejlődött,unokatestvérem kislánya 1,5 évesen kezdett el szavakat használni addig csak gagyogott és elindulni is kb 15-16 hónaposan indult el,most 20 hónapos nagyon sok szót használ,és már Ő is fut.
2012. okt. 25. 18:50
7/11 anonim válasza:
Ez már tudatos, írd fel, mert tényleg jó lesz visszaemlékezni rá később. :)
Kisfiam 9,5 hónaposa kezdte el a dumálást, a NEM és DE voltak az első szavai. 1 évesen már elég sok szót használt, majd 1,5 évesen már rövid mondatokban beszélt. Most 3 éves, és hát pffff... be nem áll a szája. :)
2012. okt. 25. 19:18
8/11 anonim válasza:
Tutira tudatos.:)
A fiam 11 hónaposan mondta először, hogy ana, ana, ana, egyértelműen nekem. A kicsi lányom szintén 10 hónapos, és amikor valami baleset éri,elesik stb., vagy ha kimegyek a szobából, egyértelműen kiabálja, hogy aja, aja.
2012. okt. 25. 20:58
9/11 anonim válasza:
Igen tudatos! Kisfiam 9 hónapos korától mondja, hogy apa(rámutatva) ez volt az első szava.
2012. okt. 25. 21:31
10/11 anonim válasza:
Igen, persze, hogy azt akarja mondani, hogy apa!:) Ismerős anyuka nem tudhatja nálad jobban. Nyugodtan bízz az ösztönödben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!