Egy kétségbeesett ember kér segítséget! Valaki tud ötletet adni?
Sziasztok!
Megdöbbenve olvastam egy cikknél az alábbi hozzászólást. Mélységesen felháborítónak tartom, hogy ebben az országban milyen törvények vannak.
"Egy nő 3 kiskorú gyermekével elfoglalta a lakásomat, fél éve nem fizetnek, nem tudom kitenni őket. Tegnap kiderült, hogy még hat db !!! felnőtt férfi is odaköltözött. A rendőrségre mentem ma délelőtt, de ők nem tudnak segíteni a hivatalos bírósági kilakoltatási végzés nélkül. A bírósági peres eljárás hosszadalmas folyamat. Közben tovább halmozódik a tartozásom a rezsi ksg-ek nem fizetése miatt.
Rátették a végrehajtást a lakásomra, az autómra, a fizetésem 51%-át is vonják a MIHŐ, közös ksg, víz, gáz stb. nem fizetése miatt. Az ügyvédem szerint át kell adnom a hivatalos felszólítást írásban, hogy hagyják el a lakást. Ki jön el velem 10 bennszülötthöz? A rendőrök nem, őket már kértem. Az Avasi rendőr őrsön dolgozó férfi kollégák a cigányok pártján állnak. Ma délelőtti kérésemre, hogy segítsenek az egyik nyomozó úr felháborodva azt közölte velem, hogy hivatalosan nincs jogom se bemenni a saját lakásomba, se lecserélni a zárat! Pedig nem ön bíráskodni akarok, az erőszak távol áll tőlem, minden tekintetben jámbor birka vagyok. Csak nem akarok földönfutó lenni!!!
Van ötletetek, hogy hogyan tudnám megoldani ezt a kínos, lehetetlen helyzetet, amibe kerültem?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!