Hogy lehet hogy a nagypapám haját örököltem?
Figyelt kérdés
anyu szőke,apu fekete én meg szőkés barna.Hogy lehet ez?2012. dec. 22. 09:56
1/13 anonim válasza:
Akár a dédszüleid tulajdonságát is örökölheted. Ez teljesen természetes.
2/13 A kérdező kommentje:
jó de azért olyat hogy haj általában a szülőktől szoktunk örökölní
2012. dec. 22. 10:03
3/13 anonim válasza:
Nem ritka.
Anyukám barna hajú, apukám is. Apai nagymamám volt szőke, az én hajam is szőke.
4/13 anonim válasza:
általában attól örököljük, akit lök a gép.
5/13 anonim válasza:
Nálunk anyum, és apum is fekete haju.
És mi a testvéremmel szőkék vagyunk, amit a nagyszülőktől örököltünk.
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz, hogy rendszerint a szülőktől örököljük a hajszínt. Pl. a haj és a szem különösen olyan, hogy a lappangó gének pont egy generáció kimaradásával jönnek ki. Semmi meglepő nincs benne, legföljebb az, hogy nem tudod. De majd általános 6. osztály körül asszem veszitek bioszból.
7/13 A kérdező kommentje:
jaj utolsó mit kell bunkózni?
mi rohadtul nem tanultunk ilyet bioszból soha szóval nem vagyok hülye ;)
2012. dec. 22. 10:18
8/13 anonim válasza:
Biztos tanultad, csak ápp mással voltál elfoglava. Lehet akkor is valami hülyeséget kérdeztél a gyakorin.
9/13 anonim válasza:
Én házat örököltem a Nagyszüleimtől, a haj egy kicsit bizarr ,de lehet, hogy még jól jöhet valamire.
10/13 anonim válasza:
ma 10:15
6.-ban ilyet nem tanultuk te értelmiség, mi is csak gimiben tanultuk anno és csak azért mert érettségiztünk belőle;)
Itt azért látszik kik nem jártak óvodába csak beesett gyerekek, empátia és segítőkészség 0 ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!