Öregapám és apám is egy nő faló volt! Én is kezdek olyan lenni! Örököltem a véremben van?! Mit tegyek?
Mindig mondtam én nem leszek olyan soha.Sokáig tudtam magam ehhez tartani de mostanában falom a nőket.Igaz nincs senkim én úgy teszem.Apám és öregapám nem úgy tette ezt...azt hiszem a vérembe van ez,kár is ezt tagadnom.Sok nővel volt dolgom,többel mint az átlagba a korosztályomnak.Egyszerűen nem tudok megállapodn.Ugyan akkor aszkéta életet sem élhetek,ha van valakim,akkor én is már próbálok kifele kacsingatni és bár nem teszem meg de odébb állok és úgy mond vadászok.Tudom most sokan hülyének néztek de úgy érzem hogy ez benne van a vérembe és nem bírok magammal.Mit tegyek?
27/F
Irigylem a problémáid.
Ilyen genetika nincs. Nőfaló kromoszóma. :D Ne röhögtess. A saját sorsod kovácsa vagy. Ha kikacsintgatsz a kapcsolataidból, akkor vagy nem teljes az a kapcsolat, vagy semmi sem elég neked. De ez nem az apád és nagyapád hibája.
Nem gének, pusztán családi minta amit akaratlanul utánozni kezdtél.
Ez meg lehet oldani csak akarni kell. Azért nem tudsz megállapodni, majd a későbbiekben hűséges maradni, mert nem akarod igazán. Semmi más pusztán az önfegyelem hiánya.
(Egy jó tanács: Szereted anyukádat, nagymamádat? Gondold el ők mit érezhettek ilyen férfiak mellett. Ez járjon a fejedben.)
De az is lehet, hogy még nem találtad meg azt a nőt aki mellett ki tudnál tartani.
ma 17:41
Szerintem pedig van ilyen genetika..nem hiányzik semmi akivel éppen vagyok,egyszerűen csak egy idő után hiányzik az újdonság és lelépek és elő jön a vadász ösztön amir nem tudok kordába tartani.
Ez nem a véredben van csak ilyen rossz példát láttál magad körül és nem volt ellen példa pozitív magatartási minta.
Most vagy ilyen maradsz és igyekszel olyan lányokat összeszedni, akik hasonlóak és nem idegesíti őket, vagy elgondolkodsz, felnősz érzelmileg és mindenképp és megpróbálsz változtatni rajta.
Esetleg kérsz segítséget.
De ha jobban megnézzük akkor mégse rákos vagy csak szoknyabolond, úgyhogy ha így maradsz hát így jártál csak ne kezdj normális, rendes, komoly kapcsolatra vágyó nőkkel. Szóval ne tedd őket tönkre, ne játssz velük és akkor nem lesz semmi baj. Találd meg a saját társaságod.
(Egy jó tanács: Szereted anyukádat, nagymamádat? Gondold el ők mit érezhettek ilyen férfiak mellett. Ez járjon a fejedben.)
Tudom mit éreznek mert én láttam anyám szenvedéseit amikor lebukott vater párszor..meg amikkel még nem.
De akkor sem megy..úgy érzem hogy ez jár nekem ha már a sors megadja ezt nekem,hiszen rengeteg férfinak nehezzen megy az hogy nője legyen vagy egyáltalán párkapcsolata.Imádom a nőket az a baj,túlzottan is és nem bírok ellen állni egy újabb lehetőségnek.Ilyenkor mindig eszembe jut hogy hány férfi küzködik azzal hogy egyáltalán nője legyen végre vagy szexelhessen.Nekem meg a sors tálcán kínálja fel és nem tudok ellenállni.Tudom ez idővel vissza üt,azért is szeretnék ezen változtatni.
Márpedig ezen egyféleképpen lehet változtatni: akarattal és önfegyelemmel. Erre más gyógyír nincsen.
Tényleg nem bántásból, de olyan a stílusod és az életfelfogásod, mint egy kamasz gyereké.
"úgy érzem hogy ez jár nekem"
te egyáltalán nem akarsz megváltozni és itt van a kutya elásva. ne kezdj olyan nővel, aki komolyan gondolja, oszt annyi. még nem vagy érett rá, hiába vagy 27 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!