Öregapám és apám is egy nő faló volt! Én is kezdek olyan lenni! Örököltem a véremben van?! Mit tegyek?
Mindig mondtam én nem leszek olyan soha.Sokáig tudtam magam ehhez tartani de mostanában falom a nőket.Igaz nincs senkim én úgy teszem.Apám és öregapám nem úgy tette ezt...azt hiszem a vérembe van ez,kár is ezt tagadnom.Sok nővel volt dolgom,többel mint az átlagba a korosztályomnak.Egyszerűen nem tudok megállapodn.Ugyan akkor aszkéta életet sem élhetek,ha van valakim,akkor én is már próbálok kifele kacsingatni és bár nem teszem meg de odébb állok és úgy mond vadászok.Tudom most sokan hülyének néztek de úgy érzem hogy ez benne van a vérembe és nem bírok magammal.Mit tegyek?
27/F
ma 17:54
Soha nem csaltam senkit,egyszerűen leléptem és már másik héten jön a következő "áldozat"...
aki az élet minden területén férfi az sajnos itt is az lesz. ne is várjunk olyat hogy munkában vadállat, de otthon felveszi a rózsaszín mamuszt és pincsi lesz.
ez sajnos tény, az ember nem bújik ki a bőréből.
gyakran mondják: a férfiak akarják, a nők választják.
nincs mit tenni, férfi vagy. vagy leadsz belőle, de akkor veszítesz az élet más területein is sajnos, vagy így maradsz és találsz magad mellé egy erős párt.
hogy miért mondom? mert én pont ilyen szülők gyerekeként nőttem fel, ezt tapasztaltam meg. nem feltétlen rossz ez, mert az ember egyet szeret igazán, még ha nem is feltétlen hűséges hozzá.
L
"Tudom most sokan hülyének néztek de úgy érzem hogy ez benne van a vérembe é"
Dehogy nézünk hülyének. Sőt...inkább ilyen legyél, mint púpos, vagy homokos.
Jaj, ez nagyon rossz duma.
Persze, hogy a véredben van, minden férfinek a vérében van, hogy minél több nőt elkapjon. Nem családi örökség, egyszerűen így logikus a fajfenntartás miatt. Nem csak az embereknél, az állatoknál is.
Na most az embereket pont az különbözteti meg az állatoktól, hogy igenis megálljt tudnak parancsolni maguknak. Ha neked igazán fontos az aktuális barátnőd, akkor majd rá fogsz jönni, hogy semmilyen új nővel semmilyen kaland nem éri meg, hogy emiatt eldobd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!