Csak én gondolom úgy, hogy egy "beteg" társadalomban élünk?
Ha körbenézek mindenhol csak "beteg" embereket látok, teljesen elferdíti a személyiségüket a média és a többi hasonló ember, a fiatalokból kihalt minden emberi tulajdonság, az erkölcs és a tartás, és az idősebbek között is sokan ezt követik. Lehetne még sok mindent írni, de téged mi zavar a legjobban, mitől "undorodsz"?
(Félreértések elkerülése végett 22 éves fiú vagyok, és szeretem az életet, és élem is azt, de sokszor kifordul a belem a többi embertársamtól és elszomorodok, hogy én lógok ki a sorból már lassan azzal, hogy normális vagyok)
Nem csak te gondolod.
Tegnap este jöttem rá. Hogy beteg az ország és megbetegített engem is. Sajnos pár éve magyarországon èlek és nagyon rossz állapotba kerültem (szellemileg, fizikailag).
Beteg a társadalom. Nem voltam olyan amilyen most vagyok kb soha.
Nem tudom mit tehetnék. Ha elmegyek, itt kell hagyjam a családom. Akkor is kiszakadna egy rész az életemből és borzasztó lenne. De ha itt maradok, érzem h meghalok.
Ha vkinek van magyarországi túléléshez való kézikönyve kérem adja kölcsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!