Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy egy "beteg" társadalomban élünk?

Figyelt kérdés

Ha körbenézek mindenhol csak "beteg" embereket látok, teljesen elferdíti a személyiségüket a média és a többi hasonló ember, a fiatalokból kihalt minden emberi tulajdonság, az erkölcs és a tartás, és az idősebbek között is sokan ezt követik. Lehetne még sok mindent írni, de téged mi zavar a legjobban, mitől "undorodsz"?

(Félreértések elkerülése végett 22 éves fiú vagyok, és szeretem az életet, és élem is azt, de sokszor kifordul a belem a többi embertársamtól és elszomorodok, hogy én lógok ki a sorból már lassan azzal, hogy normális vagyok)

2009. aug. 23. 14:56
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem csak te gondolod.

Tegnap este jöttem rá. Hogy beteg az ország és megbetegített engem is. Sajnos pár éve magyarországon èlek és nagyon rossz állapotba kerültem (szellemileg, fizikailag).

Beteg a társadalom. Nem voltam olyan amilyen most vagyok kb soha.

Nem tudom mit tehetnék. Ha elmegyek, itt kell hagyjam a családom. Akkor is kiszakadna egy rész az életemből és borzasztó lenne. De ha itt maradok, érzem h meghalok.

Ha vkinek van magyarországi túléléshez való kézikönyve kérem adja kölcsön.

2023. jún. 2. 06:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!