Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy egy "beteg" társadalomban élünk?

Figyelt kérdés

Ha körbenézek mindenhol csak "beteg" embereket látok, teljesen elferdíti a személyiségüket a média és a többi hasonló ember, a fiatalokból kihalt minden emberi tulajdonság, az erkölcs és a tartás, és az idősebbek között is sokan ezt követik. Lehetne még sok mindent írni, de téged mi zavar a legjobban, mitől "undorodsz"?

(Félreértések elkerülése végett 22 éves fiú vagyok, és szeretem az életet, és élem is azt, de sokszor kifordul a belem a többi embertársamtól és elszomorodok, hogy én lógok ki a sorból már lassan azzal, hogy normális vagyok)

2009. aug. 23. 14:56
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
12%
Nem csak te gondolod így, de ha ebben most megerősítünk, hogy tényleg nem jó ez így, akkor azzal mire megyünk? Hasznosabb dologra is pazarolhatnád az idődet.
2009. aug. 23. 15:03
 2/31 A kérdező kommentje:
Egy gondolatmenetet szerettem volna elindítani, de ha te erre nem vagy hajlandó kedves kommentező, akkor jobb, ha be sem írsz ide, hanem meglesed milyen "jó" kérdések vannak a szerelem és szex, illetve az egyéb kérdések témák alatt, és oda írod a hasznos válaszaid.
2009. aug. 23. 15:08
 3/31 anonim válasza:
nem lógsz ki a sorból,csak rossz sorban állsz,ilyen egyszerű és vágom mi a helyzet szánalmas az egész
2009. aug. 23. 15:37
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondtad kérdező. Sokan itt is csak azt a 2 témakört keresik..

Ha belegondolunk (márpedig van mivel) a társadalom elbutulása nem véletlen. Egyeseknek pontosan ez az érdeke. (remélem mindenki tudja mire gondolok).

A környezetemben már alig akad olyan ember, akivel bármiről tudok beszélgetni. És ha már a beszédnél tartunk.....a show műsoroknak köszönhetően egyesek már normálisan beszélni sem tudnak (dicsak buksi, fájin...megyek nálatok).

A tájékozatlanság és a beszűkült, manipulált világnézet/látásmód jellemzi az embereket!

Mire vezet ez? Egy nagy marhacsorda lesz az emberiség! Pár "pásztor" pedig kedvére ugráltat majd (inkább már) minket?

Nekem ez az undorító. Az, hogy nemtörődöm módjára, flegmán várják az emberek a "megváltást"...

Mindenkinek joga van a tudáshoz! Vegyétek már észre, hogy hülyékké akarnak tenni, hogy kedvükre irányítsanak!!

17/l

2009. aug. 23. 15:39
 5/31 anonim ***** válasza:
58%

Az, hoyg ki normális, és ki nem, ki beteg, és ki nem, az relatív. Lehet, hogy akit te betegnek tartasz, az téged tart annak. A világ nem fekete-fehér.

Egyébként én a csőlátástól undorodok, a vallási fanatizmustól, és a homofóbiától. Szerintem ezek a tényezők, amik teljesen elferdítik a világos, és a valóságot.

2009. aug. 23. 15:40
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyezik a véleményünk.Én szeretném jobbá tenni a világot de én egyedül nem tudok rajta változtatni.Ezért sokszor bezárkózok a saját kis világomba.Ráadásul értelmét sem találom az életemnek.Nem tudom miért éljek.
2009. aug. 23. 15:41
 7/31 anonim ***** válasza:
Nem csak Te gondolod úgy. Egyetértek veled... Ma már az a "bolond", aki "normális"... :(
2009. aug. 23. 15:49
 8/31 anonim ***** válasza:
96%

amitől rosszul vagyok:

csöpög a vértől és a szextől a média éjjel nappal,még a mai gyerekmesék is ilyenek

melegek verik a mellüket itt is, és az utcán is,nem érdekli őket,hogy más szeretné e ettől védeni a gyermekét

emósok,discosok,metroszexek,biszexek,homoszexek,plázaku.rvák, és még ki tudja, mik rohangálnak az utcán,amiket én nem neveznék embernek

nincs erkölcs,nincs tisztelet,nincs illem, nemcsak a fiatalok, de már az idősebbek se nagyon tudják, mit jelentenek ezek a szavak

az iskolákban komplett hülyéket képeznek...megkérdezel 10 embert az utcán, hogy ki volt pl. Pasteur, talán egy ha tudja...de nem is kell ilyen "nehezet" kérdezni, a legtöbben azt se tudják, ki írta a Szózatot, vagy a Himnuszt, esetleg mit is ünneplünk aug. 20-án

a fő erény egymás eltaposása és utálata, ahelyett, hogy összefognánk egy közös célért...sztem nem titok, hogy ezzel a politikára utaltam....mindenki egy élhetőbb magyarországot akar, akkor miért kell azon veszekedni,hogy ezt melyik párt valósítsa meg? Az a lényeg, hogy ne csak ígérgessen, hanem megtegye...

a mai szülők nem tudnak vagy nem is akarnak rendesen gyereket nevelni...talán ebből is ered ez az egész társadalombetegség...

hirtelen ezek jutottak eszembe, amik a legjobban zavarnak

2009. aug. 23. 15:51
 9/31 A kérdező kommentje:

15:39-es nagyon egyetértek veled!

Nem vagyok csőlátású, elég szabadelvűen fogom fel az életet, mindenki csinálja azt, amit szeret, amitől boldog! De valóban csordaként van vezetve az emberiség egy nagyon nagy hányada, és nem látják ezt, nem is AKARJÁK meglátni! És ez az, amitől feláll a szőr a hátamon, mert elborzadok tőle. Kicsit már beleszagolhattam úgymond a munka világába, és ott is ugyanez a helyzet. Robotként dolgozik a nagytöbbség, és csak csalással, hazugsággal lehet előbbre jutni. Én képes vagyok alkalmazkodni ezekhez a helyzetekhez, de nem okoz örömet! Fiatalokkal kapcsolatban (akiket jobban ismerek koromból adódóan): ha elmegyek barátokkal szórakozni (bárhova, diszkó, koncert, akármi), azt látom, hogy mindenki csak az ösztöneinek él, és ezért lehet őket az orruknál fogva vezetni. Sokszor nem tudok úgy nézni a többségre, mint emberre, hanem inkább mint egy pondróra. De ezt is megtanultam már kezelni, becsukom a szemem, és csak a zenét hallgatom tánc közben.

De hová fogunk így jutni? Van így értelme egyáltalán az emberi életnek? (Nem akarok öngyilkos lenni, mondom még egyszer, én élvezem az életet, mert azért születtem.)

2009. aug. 23. 15:57
 10/31 anonim ***** válasza:
92%
Én is teljesen egyetértek veled. Az összes ember irigy,önző, hatalomvágyó és kétszínű. Senkiben nem lehet megbízni,mindenki csak a saját érdekeit nézi. :( Sokszor már azt kívánom, hogy élnék inkább Afrikában,primitív emberek közt,és akkor talán boldog lehetnék...
2009. aug. 23. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!