Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én gondolom úgy, hogy...

Csak én gondolom úgy, hogy egy "beteg" társadalomban élünk?

Figyelt kérdés

Ha körbenézek mindenhol csak "beteg" embereket látok, teljesen elferdíti a személyiségüket a média és a többi hasonló ember, a fiatalokból kihalt minden emberi tulajdonság, az erkölcs és a tartás, és az idősebbek között is sokan ezt követik. Lehetne még sok mindent írni, de téged mi zavar a legjobban, mitől "undorodsz"?

(Félreértések elkerülése végett 22 éves fiú vagyok, és szeretem az életet, és élem is azt, de sokszor kifordul a belem a többi embertársamtól és elszomorodok, hogy én lógok ki a sorból már lassan azzal, hogy normális vagyok)

2009. aug. 23. 14:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
93%

16.39-es engem megríkatott... :S :$

Igazat adok neki, élő példa vagyok rá, hogy aki viszonylag normális(én sem vagyok ám teljesen az), azt kilökik, mondván nem ugyanolyan, más, beteg... :S

16éves, szűz lány vagyok, nem követek semmiféle vallást, nem vagyok újgazdag, megélek apukámmal egy panellakásban. És vállaom, hogy nem érdekel a szex, a média divatcicái, nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam. Semmi szűkségem rá, hogy olyan legyek, mint a többi birka, akiken átment a fél ország. --.-- Nem vagyok plázacica, diszkós retrós "gádzsi", akkor már ki vagyok rekesztve. (Nem, emo sem vagyok. És rocker sem) Ha nem megyek minden hétvégén diszkóba vagy legalább mindenki mindenkivel orgia házibuliba, én vagyok a szar, a hulladék, a selejt. Miaz, hogy 16évesen szűz vagyok?? Jézusom, el nem tudom képzelni milyen ciki...Undorodom ettöl a felfogástol. Nem tudom, hová halad még a világ... :S Aki normálisan élne, azt kilökik. Nemkicsit antiszociális természet vagyok pici korom óta. Soem voltam hajlandó beállni a többi birka közé egységesen bégetni, most sem fogok... :S Csak reménykedni tudok, hogy találok még olyan embereket, mint én és a barátaim, akiknek nem attol vagy értékes ember, hogy mennyi pénzed van, hogy nézel ki, mennyit és kivel b.aszol... :S

16/L (lehet lepontozni.)

2009. aug. 25. 16:17
 22/31 anonim ***** válasza:
dehogy leszel lepontozva, inkább jó h van aki még hasonlóan gondolkozik!
2009. aug. 25. 17:21
 23/31 anonim ***** válasza:

Kedves 16 éves szűz kislány. Te meg a retardált *urvák szélsőségének az ellentétes szélsősége vagy. Az jó? Nem.

Nem tudom, hogy hogy lehet azt képzelni, hogy a mai világ bármiben is rosszabb a múlt akármelyik pontjától. Húzzatok vissza a kommunizmusba, vagy a világháborúba, vagy akármelyik pontba a múltban, teljesen mindegy, egy hét múlva sírva könyörögnétek, hogy jöhessetek vissza.

Lehet elkezdeni gondolkodni, tájékozódni és lehet befejezni a sírást. Próbáljatok meg inkább valami produktívabbat csinálni.

2009. aug. 25. 21:34
 24/31 anonim ***** válasza:

de a mai se tökéletes, nagyon nem... és egyre rosszabb lesz.

de örüljünk neki hogy nem rabszolgák vagyunk a középkorban...ugyanmár.

2009. aug. 25. 21:41
 25/31 anonim ***** válasza:

Azt úgy szeretem amikor megmagyarázzák h a régi korokban minden rossz volt. Milyen rabszolgák? Mesélek valamit, kedves üresfejű emberek: 2 diplomás történész vagyok, az egész világtörténelem egy hazugság.

Ami most van az a szolgaság, nem ami régen volt....

2009. aug. 25. 22:54
 26/31 anonim ***** válasza:

És miből szerezted a két diplomádat, szívem?

Várható élettartam a kőkorban: 20

Ókori Róma: 25

Korai 20. század: 35

Napjaink: 67

Napjaink Japánja: 81

[link]

Szerezz egy időgépet és menj magad megerőszakoltatni az inváziós hadseregekkel, küzdj meg a fekete halállal, az éhínséggel, keress egy csodálatos állást a helyi istállóban szarlapátolóként - inkább, minthogy a drágaságos internetemen ontsd a szart a szádból.

Ilyen ostobán te nem kaptál fél diplomát sem az egyetemen, nem hogy kettőt.

Az tuti, hogy a mai világ nem tökéletes, de hogy ennél jobb soha sem volt az teljesen biztos. Fel sem tudom fogni, hogy valaki hogy állíthatja az ellenkezőjét.

2009. aug. 27. 03:38
 27/31 anonim ***** válasza:

előző, nem a világgal van baj, hanem a mai emberekkel...én inkább élnék 40 évet normális emberek között, semmint 90-et ezek közt....de persze választani nem tudok, hát marad, ami van....mellesleg nem tudom, ki dobálózott a kommunizmussal, a maihoz képest még az a világ is jobb volt... a munkahelyek biztosítva voltak mindenkinek, sőt, aki nem dolgozott, nem segélyeket kapott zsákszámra, hanem büntetést...a gyerekek oktatása még fontos volt, és az iskola mellett az úttörő mozgalom keretein belül játékosan tanították tisztességre, becsületre a gyerekeket.... ráadásul ők már korán belekóstolhattak a munkába, elmehettek építőtáborokba, amiért nem kellett fizetni egy kanyit sem, sőt, ők kerestek pénzt napi néhány órás munkával,és még nyaraltak is... ma hol vannak ilyen lehetőségek? én a rendszerváltáskor születtem, de még pici gyermekkoromban érezhettem az akkori idők jó hatását... még akkor el tudtunk menni üdülni minden nyáron, pedig apámnak nem volt állása egy jó darabig, meg volt üdülési csekk,ruhapénz meg hasonlók.... most pedig azt látom, hogy sajnos semmire nincs pénz, épphogy élünk, de nyaralásról nem is álmodhatok... pedig mostmár apukám is dolgozik....

régen megsegítették a pályakezdő fiatalokat is...volt munkahely, a munkahely mellé pedig szolgálati lakások...mi most ne tudunk elköltözni, mert nincs ilyen lehetőség...

mindegy, nem sorolom tovább, de igazán sajnálom, hogy nem születtem vagy 40 évvel korábban...bár akkor meg a gyerekeim sínylenék meg a jelent

2009. aug. 27. 10:37
 28/31 anonim ***** válasza:

"És miből szerezted a két diplomádat, szívem?"

Hát nem a wikipédiából, ahonnan te veszed az adataidat. Ugye az "komoly", "tudományos" forrás mi? pff...Na látod itt kezdődik a probléma. Magas a színvonalad neked is.

Arról ne is beszéljünk h a történelmi "tények" jó 80%-a feltételezés, csak ugye ezt elfelejtik elmondani....Fogalmuk sincs mennyi volt az életkor a kőkorban, feltételezés....Semmi több. Mellesleg ne hogy már az élet hosszúsága egyenes arányban álljon a minőségével. Anyagelvű materialista vagy.

Szolgáld csak tovább a kazárokat, az ilyenekből mint te is, tudják fenntartani magukat egész jól...

2009. aug. 27. 11:19
 29/31 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondhatok hogy a társadalom tényleg gondban van. Azok a dolgok amikben eddig hittünk lassan megdőlnek, azok számára akik hajlandóak felfogni. A folyamatos fejlődésbe vetett hitt a pusztulásba hajszol minket, a nyersanyagaink ne fogják már többé birni a társadalmunkat. A fogyasztói társadalom már agyonmosta az agyunkat és gépek szintjére redukált minket.

Sokáig sorolhatnám még ezeket az érveket de van jobb is.

[link]

Előadás sorozat, megéri mert ez legalább el gondolkoztat.

2009. dec. 29. 16:51
 30/31 anonim válasza:
Én is igy vagyok ezzel.Mindenki,aki körbevesz engem,a 98 százaléka teljesen a mai beteg társadalomba tartozik.Én nem olyan vagyok,nem hallgatok rockot,és nem is nagyon tudok beilleszkedni a társadalomba.Ha lehet,akkor nem megyek az emberek közé.Mi értelme,ha mindig csak szinte a "betegeket"látom?Hm?14 éves fiú vagyok.A rappet és a Magyar katonadalokat szeretem.Nem érdekel,ki mit gondol a zenéim miatt.Engemet csak egy dolog zavar:olyan világban kellene élnünk mint egészen az 1940-es évek végéig,amikor is az embereknek volt idejük mindenre(a háborúkat nem beleértve).SZóval csak azt akarom ,hogy a társadalom változzon meg.Akkor esetleg többet járok majd az emberek közé!!!
2011. jan. 10. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!