Konfliktusok voltak a szobatársaimmal ezért ki akarnak rúgni a kollégiumból, mit tegyek?
A kollégium igazgató valósággal rástartolt a témára, mindenféle emaileket kért mindenkitől, mindenkit kihallgatott aki rosszban van velem, főleg a negatívumokat emelte ki, ráadásul a zuhanyozót is tönkretettem.
3 megoldást látok célszerűnek
1 megpróbálom magamat nagyobb embernek feltűntetni mint ő maga. hogy a családom ezzel azzal foglalkozik, ha kell biztosítunk a kollégium számára ezt azt, hogy.... tehát lefizetem úgymond + kifizetem a zuhanyozóban okozott károkat, a konfliktusokkal nem törődve
2 közlöm vele, hogy a fegyelmi tárgyalásra be szeretnék vonni két tanút, egy jegyzőt és egy védőt, és nem bánja-e ha esetleg később bírósági ügyekben is részt kell majd vennie, illetve fellebbezhetek-e a döntés során
(ez szerintem rossz húzás lenne)
3 vagy egyszerűen csak közlöm, hogy kifizetem a zuhanycsapot, és benyalok neki elég rendesen?
Mert nem járok velük bulizni. Kinéznek.
Ezért szar olyanokkal összekerülni akikkel nem vagy összhangban. Akkor is idegen leszel ha bírnak és elég egy rossz húzás és a hátad mögött széttépnek.
"legdurvább érvek amiket kiemeltek ellenem az, hogy emiatt említést tettem neki"
Milyen stílusban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!