Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a heteroflex...

Mi a véleményetek a heteroflexibilis fiúkról? Ismertek sok ilyet?

Figyelt kérdés

Hangsúlyoznom, hogy nem bisexekről és nem melegekről beszélek, hanem heterókról!

És szándékosan nem a szexualitás kategória, mert azért ez a jelenség nem nem csak az, na meg főleg a közösségbeli viszonyulásokra vagyok kíváncsi ...

[link]

#heteroflexibilitás
2012. dec. 18. 09:15
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

hát pedig mégis ....

na meg a definíciót se én találtam ki, csak ahogy látom, ez magyarországon még túl ismeretlen így megnevezve, pedig maga a jelenség azért annyira mégse (bocs, de pontosan tudom, olykor mi megy edzőtáborokban meg öltözőkben ...)

ezek az agresszív megnyilvánulások is csak azt bizonyítják h hatalmas tabukat feszegetek ezzel, aztán aki legjobban

kiabál, ugye ott szokott valami nem stimmelni :)

hidd el viszont h heteroflexibilis srác pont meleggel vagy bisexxel nem állna szóba az életben se ... szal alapfeltétel ehhez h mindkét fél teljesen hetero legyen

2012. dec. 18. 11:16
 12/43 anonim ***** válasza:
58%
Jól van akkor legyen úgy, 100% hetero vagy és nem bi, aki néha bekap egy-két bránert, mert ez köztudott, h így megy a heterok között, csak senki nem beszél róla:D
2012. dec. 18. 11:31
 13/43 anonim ***** válasza:
25%

Az a hím, aki mindenféle újsütetű fogalmakkal magyarázza a kreténségét, messze nem éri el a FÉRFI kategóriát!

Aztán meg csodálkozik, ha nem veszik észre, nem tisztelik a nők. 31n

2012. dec. 18. 11:32
 14/43 anonim ***** válasza:
76%

Az emberek nagyon szeretik a kategorizálást. :) Kár, hogy nem lehet mindent egyszerűen és egyértelműen egy skatulyába tuszkolni.

A szexuális irányultság egy dolog. A helyzetek kiváltotta viselkedés meg egy másik. :) Nő vagyok, a férfiakat szeretem, de adódik néha olyan helyzet, amiben képes vagyok más nőt megkívánni. Nem azért, mert izgat a női test, hanem a szituáció hozza izgalomba az embert, ami nálam épp szexuális vágyban csapódik le.

Amúgy nem mondanám, hogy ismerek ilyen fiúkat, de bárkiből kinézem. :) Gondolom, a legtöbben nem vállalják fel. Pedig, aki egy kicsit is értelmesebb, az érti a dolog lényegét. Aki meg nem, az buz*zik. -.-

2012. dec. 18. 11:57
 15/43 anonim ***** válasza:
86%

Mint az egyik válaszoló, úgy én sem hallottam korábban erről, ebből kiindulva nem is volt véleményem róla. Most viszont végigolvastam, amit linkeltél, és érdekesnek találtam. Őszintén szólva kicsit olyan érzésem volt, hogy bonyolítják az életünket ezekkel a kategóriákkal. Én a biszexualitást amolyan skálának képzelem: van, aki inkább a fiúkat, van, aki inkább a lányokat, és ha nagyon a skála szélén jársz, akkor beleütközöl abba, amit Te itt linkelsz. Ez végül is annak a kérdése, hogy új kategóriát hozunk-e létre, vagy nem.

Amúgy az esetről az alábbiakat gondolom: nekem mindezzel semmi bajom, én a melegeket is teljesen elfogadom, de azt, hogy a barátnőjét megcsalja, undorítónak tartom.

2012. dec. 18. 12:08
 16/43 anonim ***** válasza:
kimaradt, hogy: [lányokat] szereti
2012. dec. 18. 12:10
 17/43 A kérdező kommentje:

de figyeljetek, ez sem újkeletű kifejezés, hanem az 50-es évekből való !! az más kérdés, h mivel a magyarok ennyire extrém módon képmutatóak, nálunk még a köztudatba se került be az, ami máshol tök természetes, ennyi a magyarázat.

egyébként montdam már a saját sportomból való tapasztalatot, de akkor még mondom h pl a 17 éves unokatesókám "mocsskosbu..izik" a leghangosabban, aztán ennek ellenére az egyik osztálytársával rendszeresen szopkodják egymást. na pufff.

szal valahogy így van ez, de mindegy, csak érdekelt volna, meggyőzni úgyse tudtok, mert hát éppen elég nagy fiú-közösségben mozgok napi szinten ahhoz, h tudjam, mik mennek és mik nem ... még akkor is ha persze őrült nagy tabu

2012. dec. 18. 13:04
 18/43 anonim ***** válasza:
A jelenségre jobban illik a biflexibilitás.
2012. dec. 18. 13:25
 19/43 A kérdező kommentje:
de figyelj, tényleg nem! egy bisex elvileg ugyanúgy tud fiúhoz is vonzódni mint lányhoz. na meg nem utolsó sorban, elég meredek dolgokat is művelnek fiúkkal a sexben ugye. Egy heteroflexibilis srácot viszont ugyan rá nem tudnál venni pl se egy randira fiúval se anális szexre se komolyabb "kapcsolatra" fival, náluk ez tényleg alkalomszerűen jön, és azért az elég nagy elhatároló vonal, h csakis az orál a max amit egymással megtennének, ennél tovább nem merészkednének, azt már hatalmas bu.ulásnak tartják ők is ... úgyh sztem számtalan különbség van, de oké, már lemondtam arról h valaki nyíltan leírja :D marad az, amiről tudok, kész ...
2012. dec. 18. 13:49
 20/43 anonim ***** válasza:
30%

Már azzal, hogy a saját nemét alkalmanként boldogítja, biszexuális.

A hetero az ellenkező neműt kedveli, a homo a sajátja belieket, a bi a sajátját és az ellenkezőt is.

Nincs olyan, hogy "heteroflexibilis".

2012. dec. 18. 20:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!