ELTE TTK-sok nem ismertek egy gyereket aki úgy néz ki, mint a Gyűrük Urából Csavardi Samu? Csak kékszemű és véknyabb, szerintem IK-s
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 19:42
1/7 anonim válasza:
Ezzel a külsővel tényleg csak IK-s lehet :D
2/7 anonim válasza:
Hallod, és te most őszintén mi a f*szt akarsz ezzel a kérdéssel? Azt várod, hogy "Ja, igen, tudom, azt a gyereket én is ismerem, Rottyant Emilnek hívják és tényleg egy kocka! Mi is csak röhögünk rajta!" Ember, nem veszed észre, hogy lejáratsz valakit? Neked jól esne mondjuk, ha rólad írnák ki ezt a kérdést, egy ELTE-s megtalálná, kirakná facebookra és két hétig mindenki rajtad röhögne? Ki a rákot érdekel, hogy hogy néz ki? Ez vegytiszta g*ciség, amit csinálsz. Ritka nagy paraszt lehetsz.
3/7 A kérdező kommentje:
most ez miért baaj??megtetszett,most hogy írjam le másképp,ha Csavardi Samura hasonlít a legjobban...
2012. nov. 26. 22:40
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok :D
Egyébként valószínűleg nem, az utóbbi időben elég ritkán fordultam meg a Lágymányosi Campuson, de már többször mondták, hogy hasonlítok a Samura. Ja, meg a szemem is zöld.
5/7 A kérdező kommentje:
hát én november elején láttalak meg vagy 2hete barátnőm is :)
2012. nov. 26. 22:59
6/7 A kérdező kommentje:
a szem színben egyébként nem vagyok biztos,csak világos azt tudom
2012. nov. 26. 23:00
7/7 anonim válasza:
Akkor sajnos nem én leszek a delikvens :)
Halasztott féléven vagyok, és ebben a hónapban még nem jártam az egyetemen. De ha láttam az illetőt, majd szólok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!