Csak szerintem reagálta le gázul ezt az ofő?
Tavaly osztálykiránduláson történt. Én 3 barátnőmmel voltam egy szobába,mellettünk voltak a pasijaink.(ők is 4en) Este olyan 11-fél 12 körül kiszöktünk,és átmentünk a fiúkhoz. Tök jól elvoltunk,csomót röhögtünk,meg minden,csak aztán olyan 1 körül benyitott az ofőnk(foggggalmam sincs,honnan jött rá,h ott vagyunk,mert tényleg nem hangoskodtunk) és vörös fejjel üvöltözött velünk,hogy "mégis mit képzelünk magunkról,hogy 16 éves létünkre éjjel a fiúkkal hancúrozunk(VÉTÉEF?????!!!!),és szégyelljük magunkat!!",meg stbstb,ráadásul mind a 8an ofői figyelmeztetést kaptunk "csapnivaló magatartás" címszó alatt. Itthon persze a szüleink(legalábbis az enyémek) tökre ki voltak akadva,és azt hajtogatták,hgogy "le sem tudják képzelni,miket csinálhattunk....."
Hozzáteszem,hogy semmi olyat,ami nem szalonképes....mindegy. Szerintetek nem volt durva dolog ez az ofőtől??
Meg lehet érteni az osztályfőnököt is. Ott ő a felelős értetek, ha bármi történik, akkor őt veszik elő. Ha ti nagylányok vagytok ahhoz, hogy a szabályokat megszegve kiszökjetek, akkor ahhoz is legyetek azok, hogy utána vállaljátok érte a felelősséget és a következményeket.
Egyáltalán nem volt durva dolog, inkább te fújod fel, ha még mindig ezen kattogsz. Tök szokványos gimis sztori, semmi olyat nem csinált az ofőd, ami durva lenne. Ez a dolga.
Nem csoda, hogy megijedt, mert nálunk így lett terhes egy lány osztálykiránduláson és természetesen utána azt a tanárt ki is rúgták. Ha te lettél volna a helyében, te is féltél volna, mert nem minden 16 évesnek van helyén az esze.
Persze ennek úgy kellett volna működni, hogy előtte figyelmeztet is titeket, hogy éjjel nem mehettek át a fiúkhoz, mert akkor intőt kaptok.
Az osztálykirándulásokon is vannak szabályok, amiket be kell tartania a gyerekeknek.
Ilyen - többek között -, hogy a fiúk meg lányok külön szobában kell, hogy legyenek éjszaka. Ha ezt megszegitek, akkor azért büntetés jár.
Mellékesen ennek az az oka, hogy ha netán valamelyik lány terhes lesz, akkor a tanárt veszik elö, hogy miért nem figyelt oda, és adott esetben emiatt elveszti az állását.
Szóval az osztályfönöknek tökéletesen igaza van, és ha nektek nincs kedvetek betartani a rendet, akkor vállaljátok érte a büntetést is.
"ennek úgy kellett volna működni, hogy előtte figyelmeztet is titeket, hogy éjjel nem mehettek át a fiúkhoz"
Eree nem kell figyelmeztetni!
Miután kiskorúak vagytok és ő volt a felelős a testi épségetekért, ezért érthető, ha kiakadt. Ha valamelyikőtök terhesen ment volna haza, berúgott volna vagy bármi, akkor őt veszik elő, akár az állását is elveszítheti.
Azt azért elmondanám, hogy nem a "pasijaitok", mert 16 év körüli srácok még messze nem pasik.
"Persze ennek úgy kellett volna működni, hogy előtte figyelmeztet is titeket, hogy éjjel nem mehettek át a fiúkhoz, mert akkor intőt kaptok."
Gondolom azt se mondta, hogy nem szabad sétálni a háztetőn.. akkor már lehet???
tudod, itt gykán is lehetet már olvasni kérdést hogy az anyuka kétségbe esett mert a 14 éves fia teherbe ejtette osztálytársnőjét a kiránduláson és nem fognak a szülei abortuszt csináltatni (a kérdése arról szólt hogy fiatalkoru gyerek miatt tőlük vonják majd e a gyerektartást)
szóval ofőd reagálása teljesen jogos volt, még akkor is ha addig még nem csináltatok semmit.... és ahogy irták már: vállaljátok tetteitek következményét; szabályszegésért a büntetést
7/8 : tudom,csak nem tudok értelmesen fogalmazni. na xd
Amúgy én megértem,hogy ő vállalta értünk a felelőséget,meg minden,de azért nem gondolhatja,hogy ekkora hülyék lennénk,nem????
És engem igazából az zavart,hogy osztályfőnökit kaptunk érte,ami miatt kis híján elvesztettem a szüleim bizalmát,egy ilyen pitiáner dolog miatt. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!