Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak szerintem reagálta le...

Csak szerintem reagálta le gázul ezt az ofő?

Figyelt kérdés

Tavaly osztálykiránduláson történt. Én 3 barátnőmmel voltam egy szobába,mellettünk voltak a pasijaink.(ők is 4en) Este olyan 11-fél 12 körül kiszöktünk,és átmentünk a fiúkhoz. Tök jól elvoltunk,csomót röhögtünk,meg minden,csak aztán olyan 1 körül benyitott az ofőnk(foggggalmam sincs,honnan jött rá,h ott vagyunk,mert tényleg nem hangoskodtunk) és vörös fejjel üvöltözött velünk,hogy "mégis mit képzelünk magunkról,hogy 16 éves létünkre éjjel a fiúkkal hancúrozunk(VÉTÉEF?????!!!!),és szégyelljük magunkat!!",meg stbstb,ráadásul mind a 8an ofői figyelmeztetést kaptunk "csapnivaló magatartás" címszó alatt. Itthon persze a szüleink(legalábbis az enyémek) tökre ki voltak akadva,és azt hajtogatták,hgogy "le sem tudják képzelni,miket csinálhattunk....."

Hozzáteszem,hogy semmi olyat,ami nem szalonképes....mindegy. Szerintetek nem volt durva dolog ez az ofőtől??

2012. okt. 5. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Összetett kérdés. Ő felelős értetek, ha teherbe esne valaki, azt tényleg nehezen adná elő otthon. Mi is átjártunk egymáshoz, kb felsőtől, majd középiskolában is. Van hogy el is aludt valaki. Az osztálykirándulások erről is szólnak. Soha nem történt egyébként semmi, igaz nálunk nem is voltak párok.De akkor sem hiszem, inkább csak dumáltunk (majd néha alkohol is folyt) mindenki normális felnőtt lett mégis :) Osztályfőnöki részről viszont elhiszem, hogy nehéz.
2012. okt. 5. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, tiszteletben tartottam az ilyen kirándulásos dolgok alkalmával a rendszabályokat, pedig sose voltam jó gyerek

Ha megakartam szegni valamit igyekeztem úgy csinálni, hogy ne bukjak le, számítottam arra hogy a tanár fog jönni ellenőrizni. Ti erre nem figyeltetek

Ha tanár lennél neked is vörös lenne a fejed, ha nem azt csinálnák amit te megkövetelsz.

Nektek jó móka volt, neki bizony az állása is rámehet, ilyenkor a munkájával játszik ha elvisz titeket valahova akár több napra

Nemcsoda hisz, amikor átkerültem a város gyűjtő sulijába, ott szó nem lehetett kirándulásról még egy 3órásról sem.

Mintha rabok lettünk volna, ezt is megértem hogy miért nem mentünk soha kirándulni

Ha baj történik, teherbeesel a szülő egyből kit vesz elő téged kivéve? Persze hogy a tanárodat, hogy miért nem tartotta rajtatok a szemét

Mérlegeld magadban ezután hogy mennyire volt "durva" rátok nézve, amit a tanárod tett

20/F

2012. okt. 5. 20:02
 13/17 A kérdező kommentje:
utolsó : plsuz szerintem az a gáz,hogy nem csak mi mászkáltunk át,csak minket cseszett le,mert hogy "párok vagyunk". ami,tudom,hogy igaz,de abszolute nem tartom jogosnak,hogy akkor a többiek miért nem kaptak semmit....
2012. okt. 5. 20:04
 14/17 anonim ***** válasza:
1-esnek van igaza.
2012. okt. 5. 20:23
 15/17 anonim válasza:
Másban keresed a hibát próbálod el kerülni a bajt ezért másra fogod "hogy a többiek is" így próbálsz menekülni előle mi?? Így nem fogod sokra vinni....
2012. okt. 5. 22:50
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Istenem, ha tudtam volna, hogy az ofőmet azért előveszik, ha teherbe esek az osztálykiránduláson, megtettem volna...
2012. okt. 6. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a legjobban kezelte a dolgot. Én ugyanezt csináltam, átmentem egy szobába 3 fiú barátomhoz, mert az én szobámban mindenki bealudt. Az ofő ide is beállított úgy hajnalban, de ő elröhögte magát, ahogy meglátott minket, mert az egyik fiú aludt, én meg a maradék kettővel ültem a földön, beszélgettünk és gumicukrot zabáltunk. Azt mondta, azért nevetett, mert vicces, hogy az ember mindig a legrosszabbra gondol ha kamaszokról van szó, közben meg ott ültünk és nagy komolyan dumáltunk a világfájdalmunkról. Ekkor alakult ki az a meggyőződése, hogy a mai kamaszok nem tudnak élni:D
2012. okt. 8. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!