Csak szerintem reagálta le gázul ezt az ofő?
Tavaly osztálykiránduláson történt. Én 3 barátnőmmel voltam egy szobába,mellettünk voltak a pasijaink.(ők is 4en) Este olyan 11-fél 12 körül kiszöktünk,és átmentünk a fiúkhoz. Tök jól elvoltunk,csomót röhögtünk,meg minden,csak aztán olyan 1 körül benyitott az ofőnk(foggggalmam sincs,honnan jött rá,h ott vagyunk,mert tényleg nem hangoskodtunk) és vörös fejjel üvöltözött velünk,hogy "mégis mit képzelünk magunkról,hogy 16 éves létünkre éjjel a fiúkkal hancúrozunk(VÉTÉEF?????!!!!),és szégyelljük magunkat!!",meg stbstb,ráadásul mind a 8an ofői figyelmeztetést kaptunk "csapnivaló magatartás" címszó alatt. Itthon persze a szüleink(legalábbis az enyémek) tökre ki voltak akadva,és azt hajtogatták,hgogy "le sem tudják képzelni,miket csinálhattunk....."
Hozzáteszem,hogy semmi olyat,ami nem szalonképes....mindegy. Szerintetek nem volt durva dolog ez az ofőtől??
Figyelj, tiszteletben tartottam az ilyen kirándulásos dolgok alkalmával a rendszabályokat, pedig sose voltam jó gyerek
Ha megakartam szegni valamit igyekeztem úgy csinálni, hogy ne bukjak le, számítottam arra hogy a tanár fog jönni ellenőrizni. Ti erre nem figyeltetek
Ha tanár lennél neked is vörös lenne a fejed, ha nem azt csinálnák amit te megkövetelsz.
Nektek jó móka volt, neki bizony az állása is rámehet, ilyenkor a munkájával játszik ha elvisz titeket valahova akár több napra
Nemcsoda hisz, amikor átkerültem a város gyűjtő sulijába, ott szó nem lehetett kirándulásról még egy 3órásról sem.
Mintha rabok lettünk volna, ezt is megértem hogy miért nem mentünk soha kirándulni
Ha baj történik, teherbeesel a szülő egyből kit vesz elő téged kivéve? Persze hogy a tanárodat, hogy miért nem tartotta rajtatok a szemét
Mérlegeld magadban ezután hogy mennyire volt "durva" rátok nézve, amit a tanárod tett
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!