Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintem elég érdekes....

Szerintem elég érdekes. Tényleg én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Már 10 éve,hogy mi 4en legjobb barátnők voltunk tavaly,amikor ez történt.Az egyik barátnőnk -aki talán a legnépszerűbb közöttük- feltűnően sokat kezdett el lenni egy másik barátnőnkkel(a 4közül),és sokaknak feltűnt,hogy az a lány 'nyal' neki.Már kb. 2 hete így együttvoltak,miután már kb senki mással nem beszélt a barátnőm,csak vele,mindenki le lett sz.rva magasról.Aztán a telefonját ellopták.Kiderült,hogy a másik 'barátnőm' lopta el (mert neki is ugyanolyan telefonja volt,és elromlott). Szóval kiderült,hogy végig meg lett a barátnőm vezetve,hogy sikerülhessen a lopás,és senki ne gyanakodjon rá.Ez mindenkit megrázott,hiszen 10 éve mi 4 en vagyunk a legjobb barátnőnk,és ilyen történik.Az egy dolog,ha egy gyerek ellop egy zsebkendőt,egy kis játékot,de egy drága telefont..A 'legjobb barátnője' telefonját..Mondjuk ez a lány mindig is hazug volt,egy sunyi kis dög,de valahogy mindig elérte,hogy a figyelem középpontjába legyen és mindenki szeresse.Legalább látszólag.Szóval mindenki szerint rohadt durva,hogy egy 13 éves lány képes volt ilyet tenni,remekül kitervelni,ráadásul még utána is hazudni.Szóval,ezután mindenki megutálta,csak muszájból beszélünk vele.De mostanában megint nagyon-nagyon sokat van vele a barátnőm,és aggódom érte.Mondom is neki,próbálok vele beszélni.Többen is próbálunk.De mindenki leb.szást kap,megint ott vagyunk,hogy leszar mindenkit,,és krvára nem érdekli,hogy velünk mi van.A másik lány pedig még mindig egy hazudós r.banc,a baj csak az,hogy ezt csak a barátnőm nem látja.Próbáltam beszélni vele,de olyankor megint én vagyok a szar.Mit tehetnék?

14/L

2012. okt. 22. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 14 éves !

Úgy látom, nem vagy tisztában a "barátnő" fogalmával.

A BARÁTNŐ:Nem lop, nem hazudik. Megmondja, ha hülye vagy. Nem támad hátulról..Nem vádol, Nem szítja a feszültséget. Nem uszít mások ellen..Melletted van, jóban, rosszban.

Számíthatsz rá.és Ő is számithat Rád. Nem nézi le a másikat.(Téged).

Nos..Ő a barátnőd?

2012. okt. 22. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért írtam idézőjelbe néhány helyen a 'barátnő' szót.
2012. okt. 22. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!