Mi a véleményetek a heteroflexibilis fiúkról? Ismertek sok ilyet?
Hangsúlyoznom, hogy nem bisexekről és nem melegekről beszélek, hanem heterókról!
És szándékosan nem a szexualitás kategória, mert azért ez a jelenség nem nem csak az, na meg főleg a közösségbeli viszonyulásokra vagyok kíváncsi ...
" Ismertek sok ilyet? "
nem , hálistennek nem ismerek (sok)ilyent,
oké, lehet h rosszul kérdeztem, de nehéz ezt jól megfogalmazni.
lehet h nem ismersz, hiszen pont a heteroflexibilis fiúk a legláthatatlanabbak ugye. egy bisexről előbb megtudod, de egy flexibilisnek rendesen barátnője van, 99%-ban csajozik, sőt igazából sok köze nincs fiúkhoz, csak max belemegy olykor helyzet hozta kalandokba, de ha nincsenek ezek a helyzetek, akkor ő maga nem keresi.
Most nem akarok semmit beazonosíthatóan írni, de pl nálunk az egyesületben azért nem semmi esetek történnek, csak hát igen tabu ez, ez meg a másik, amiért ez soha nem lehet beszédtéma annyira. na ettől függetlenül pl csak a mi csapatunkban 4 srác is van, akiknek mind bnője van stb, tök heterók, de aztán meg én is eléggé meglepődtem, amikor megtudtam, hogy edzések után "elvannak" egymással ... és az a vicc h az egész csapat tudja, na de kész, nem beszélünk róla és így nincs. Na ennyire tabu. ha valaki kimondaná, rögtön repülne, az is tuti.
Ezek után fura ha valaki azt mondja, h ő nem ismer ilyet? Hát nem is tudom, ezt hogy lehetne felmérni. Esetleg névtelen kérdőívezéssel, vagy még úgy se. Bár ugye pszichológia állítja, h a fiúk döntő részének van fiúval valamilyen sexkalandja serdülőkorában, de ez nem jelent semmit, puszta kíváncsiság, aztán ugyan olyan heteróként él persze, és köze nem lesz fiúhoz soha.
Izgalmas kérdés sztem, csak olyan hatalmas tabu, h talán még így névtelenül se igen lehet erről beszélni.... nem?
sztem ennél jobban nem is fogalmazza meg semmi tömören, velősen:
Heteroflexibility is a form of a sexual orientation or situational sexual behavior characterized by minimal homosexual activity despite a primarily heterosexual sexual orientation that is considered to distinguish it from bisexuality. It has been characterized as "mostly straight"
igen, egy nagyon de nagyon erős tabu ... így aztán feltehetően még ide se fogja senki azt írni, hogy "tényleg, nekem is volt már pár kalandom a tusolóban pl", meg sorolhatnám, nyári táborok, részeg éjszakák, edzőtáborok stb stb.
de lányok esetében meg annyira mégse tabu, nem? vagy rosszul látom? csak mert valahogy lányoknál ez olyan "elmegy" kategória ...
ayyy de hü--e vagy ...
persze hogyne. Szted bu.i az a srác akit kint vár a bnője a folyosón edzés után, és amúgy is még a bnőjén kívül is falja a csajokat, de ha éppen úgy adódik, akkor nem vet meg némi kalandot edzés után se az öltözőben ??
most szted ő tényleg meleg?
mert sztem még csak nem is bisex ...
Te idióta, a homo az csak pasival, a bi az mindkettővel.
Hetero nem foglalkozik semmilyen szinten azonos neművel.
Hiába kerülgetitek a forró kását, minimum biszexek vagytok, de inkább melegek, akik nem képesek elfogadni, h mi van.
Ez a heteroflexibilis dolog szerintem is vicc kategória.
Hetero nem izgul fel a saját nemére, csak a bi meg a homo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!