Mit tudok kezdeni magammal?
Egy igazi barátnőm van nagyon régről ismerem, most is egy osztályba járok vele, egész nap vele lógok, de így másokkal nem beszélgetek, igazából nem érzem azt, hogy lenne közös témám egyáltalán valaki mással. Pasimmal 3 éve együtt vagyunk, de ő be tud illeszkedni, ismerkedik, haverokkal elvan, jól szórakozik (nem bulizni jár, csak osztályon belül), de én nem tudok egyszerűen beszélgetni velük, úgy érzem nem vagyok oda való. Nem tudok megszólalni. Az a csoport, akikkel a barátom van az osztály úgymond menőbb részét képezik, sokat buliznak, középpontban vannak.
Nem bulizni szeretnék, mert ahhoz nincs kedvem, csak szimplán beszélgetni velük, és beilleszkedni közéjük, hogy élvezzem és is a beszélgetéseket, oszt.-kirándulásokat.
Akinek van tanácsa mit tehetnék, miben kéne változtatnom, hogy jobbak legyenek a kapcsolataim, kérem írja meg.
Köszönöm szépen előre is. 18/L
úgy tűnik valóban önbizalomhiányban szenvedek, és nem vagyok laza
köszi szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!