Csak én nem tudok magammal mit kezdeni? 17l
Majd a nyár folyamán fogok menni angol tanárhoz.
De a legjobb barátnőm Debrecenben van, nem tudom, mikor jön vissza. Osztálytársómékkal tegnap voltam moziban, járok koncertekre, ismerőseimmel-ide-oda, de nem az igazi...
És mit gondolsz mi lenne neked a megfelelő elfoglaltság?
Ha beszélgetés neten, akkor itt vagyok, épp most töltöm a szabadidőmet. Rá tudok világítani dolgokra ha szeretnéd, majd elmesélem. Ha van kedved hozzá írj privit, ha nem akkor meg csinálj olyan dolgokat amiket nem várnak tőled, meghozza a hatását.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:01
Kb 2 éve próbálok nyárra munkát találni, de mindenhová ismeretség kell...
keress új hobbikat: festés, rajzolás,tervezz ruhákat és próbáld magadnak elkészíteni, vagy készíts kiegészítőket (ki nem szereti az egyedi dolgokat?) vagy kezdj valamit sportolni - itt a nyár mehetsz hosszú biciklitúrákra, vagy sétálgass,menj túrázni , fedezd fel a lakóhelyed rejtett titkait (ki tudja Béla bácsi mit rejteget az ágy alatt? és Julika néni miért vett tejet vasárnap, mikor csak hétfőn szokott? látod mennyi kérdés van) , rendezz pikniket egy parkban a barátnőiddel-süss nekik muffint , de csokisat, mert az finom,fényképezz a természetben pl. amikor kibújik a pillangó abból a nyálkupacból a fűszál végén-csodás pillanat, horgássz,vadássz, tanulj meg valamilyen hangszeren játszani, tanulj új nyelvet -otthon (on-line, nagyon izgalmas), írj könyvet, verset, olvass, csinálj blogot, csücsükélj le a szüleiddel és beszélgess velük -hogy ismerkedtek meg? ők mit csináltak a te korodban ha unatkoztak?(lehet, hogy majd később bánni fogod, hogy nem beszéltél velük eleget)... vagy van pasid? vele is sok mindent lehet csinálni...:)
19/L
Áh nem csak te:(. Már lassan 600 éve vámpír vagyok, csak éjjel mozoghatok,, mert nem úgy vanám mint az alkonyatba hogy napon csillogunk. Ráadásul nyáron később sötétedik, egész nap ülök a szobámba csak:(.
623/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!