Mit tudnék kezdeni magammal?
Figyelt kérdés
19 leszek nemsokára, van érettségim, OKJ-s suliba akartam menni, de az egyik ismerősöm azt mondta, hogy februárig kellett volna jelentkezni így ezt idén lekéstem..(vagy lehet még jelentkezni?) de mégis nem ártana valamit dolgozni. segédmunkásnak nem jó az erőnlétem/alkatom. kérdésem: nagyjából mit tudnék csinálni? gondoltam éjjeli őrködésre úgyis éjjel aktívabb vagyok mint nappal, és ugye elvileg ott sok idősebb is szokott lenni, de nem tudom, hogy egy 18 évest felvennének e egyáltalán ilyen munkára. igazából még feketén is csinálnék néhány dolgot ami meg is éri...remélem valaki tud segíteni és bocsi a hosszú szövegért.2012. ápr. 11. 19:35
1/1 anonim válasza:
Jelentkezhetsz pótfelételi eljárás keretein belül, annak a határideje valahol nyár vége szokott lenni. Ha diák vagy akkor diákmunka, ha nem vagy már / még diák akkor nehezebb. De a Szeptember hamar eljön, ha megengedheted, hogy nem dolgozol, akkor tanulj nyelveket, azzal soha nem lősz mellé - függetlenül hová sodor az élet. Angol, német francia, de az angol + egy különleges nyelv: holland, norvég, még piacképesebb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!