Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudok...

Mit tegyek, ha nem tudok magammal mit kezdeni?

Figyelt kérdés

Megesz az unalom és ez egy jó ideig így lesz még.Elég rossz érzés, ha arra gondolok, hogy még hónapokig itthon fogok ülni(az, hogy miért, nem lényeges, csak az, hogy itthon vagyok).

Mihez kezdhetnék?Nagyon lassan fog telni ez 4-5 hónap, ha nem tudok semmit sem csinálni.:( Ma is fél 3 óta csak a neten lógok, elolvasok minden cikket ami csak van, de nagyon unalmas.24/L vagyok.

Adjatok tippet, mivel tölthetném a napokat, hogy ne legyen ennyire unalmas?

2012. jan. 22. 19:49
 1/2 anonim ***** válasza:

szeretsz olvasni? vagy zenét hallgatni? (na jó, azt nem lehet állandóan)

én a helyedben elkezdenék egy nyelvet tanulni. kicsit hülyén hangzik így, de az a 4-5 hónap tökéletes alap lehet. vagy folytasd azt, amelyiket elkezdted, ha még nem tökéletes...:) majd írok még, ha valami eszembe jut.

2012. jan. 22. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Kezdj el asztali gépen játszani game-ekel ha kell tudok jó játékokat mondani amit még az ilyen korosztály is szeret nekem egy 23-éves tesom van és még mindig játszik faxa játékkokal!!irj üzit ha kell!!
2012. jan. 23. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!