Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi oka van annak, hogy valaki...

Mi oka van annak, hogy valaki akivel 8 éven keresztül osztálytársak voltunk, elfordítja a fejét, ha köszönni kéne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bár a lányt sosem bírtam annyira, soha nem voltunk legjobb barátnők/barátnők/leginkább csak haverok, szóval ez nem izgat, csak kicsit azért fura, hogy a nagy semmiért még köszönni sem hajlandó mióta elballagtunk. Fogalmam sincs, hogy mi volt az a dolog amivel ennyire megsértettem az érzéseit. Év elején még beszélgettünk, utána már köszönni sem köszönt. Szóval nem megbántottam, mivel egy iskolába , de teljesen más helyre járunk.

Természetesen másik barátnőnkkel azóta is jóba van, ha én hangosan köszönök neki, nem köszön vissza, elfordítja a fejét.

Sosem bántottam, és nem tettem ellene semmit, amiért még köszönni sem lehetne, mekkora tirpákság már ez is mondjuk, nem akarok én sem bájcsevegni, sem vihorászni, mert nem bírtam annyira sohasem, de összetartó kis-osztály voltunk, igazán egy 'sziát' dobhatna felém szerintem.

Mitől lesz valaki ennyire bunkó?

2012. dec. 17. 18:43
 1/8 anonim válasza:
100%
Lehet hogy tudta vagy érezte hogy nem bírod..az ember meg érzi ám ezt.Gondolom ő is hasonlóan volt veled éls mivel nem volt köztetek olyan szoros viszony és soha nem érdekelted őt,így most sem foglalkozik veled.Semmi köze hozzád és gondolom ehhez két ember kell,ő ugyan ezt érezte vszínű.Nekem is volt osztálytársam akinek csak akkoriba muszájból köszöntem és kötelességből és ma már nem köszönök neki..az ember változik ennyi.Nem kell ebből nagy ügyet csinálni..
2012. dec. 17. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nem egy olyan osztálytársam van,aki nem köszön pedig nem bántottam,de már sz@rok rá,ki köszön és ki nem.
2012. dec. 17. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megsérteni, ez inkább neki ciki sztem, az ő szegénységi bizonyítványa, de az ilyen emberek általában azt hiszik, ők túl menők hozzád, más kategória vagytok... vagy egyszerűen akkor sem bírt, csak a társaság miatt vagy egyéb önös érdekből adták a jópofit.

Én a volt gimis osztályomból 2 ilyen esetről hallottam. Mind a kettő emberke, aki ilyen tajparasztul viselkedett a másikkal szemben, ilyen konzumidióta volt, akinek annyira fontos a trendi társaság véleménye, hogy félnek, kiesnek a pixisből, ha egyáltalán rajtakapják őket kevésbé prominens/menő/divatos emberekkel, nem akarnak velük mutatkozni, nem akarják, hogy velük asszociálják őket. Annyira pózerek, hogy az nem igaz... és hülyék is, mert sztem az az igazán menő és népszerű akárhol, akit akármit csinál, szeretnek...

Az egyik egy ilyen buliliba volt, és az új társaságban már derogált, ha odaköszön egy sportosabb (de egyébként nagyon csinos és helyes csajnak), a másik meg egy wannabe DJ trendi srác, aki konkrétan társaságban, amikor találkozott egy másik osztálytársunkkal (aki egy szuperédes/aranyos srác, akinek annyi a "bűne", hogy picit fura feje van, nem öltözködik trendin, és érdekesebb hobbijai vannak), akkor látványosan levegőnek nézte őket, és kínosan ügyelt arra, hogy nehogy vki meglássa velük. Ez iszonyat ciki sztem.

2012. dec. 17. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetbe, egyszer köszöntem nem köszönt vissza aztán soha többet nem köszöntem.
2012. dec. 17. 18:58
 5/8 anonim ***** válasza:
1.-nek meg azt mondom, hogy az egy dolog, hogy ki nem bírja annyira a másikat... de ha vkit ismerek, és köszön nekem, akkor igenis illik visszaköszönni.
2012. dec. 17. 18:58
 6/8 anonim válasza:

ma 18:58

Tudod vannak helyzetek amikor az ember "érdekből" vagy kötelességből vagy azért köszön mert a helyzet vagy a rendszer megköveteli..lásd iskolapl vagy munkahely akár.Ott soknan azért köszönnek mert muszáj de a való életben ha meglátja legszívesebben elfordulna vagy leszegné a fejét..ahogy sokan teszik is.A való élet más mint egy zárt közeg,én pl sokszor se látok se hallok az utcán és elvagyok a kis világomban és ha akarnám sem venném észre.

2012. dec. 17. 19:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Nekem is volt osztálytársam akinek csak akkoriba muszájból köszöntem és kötelességből és ma már nem köszönök neki..'

Na ez nálam bunkóság.

Ha köszönnek, ráadásul hangosan vissza köszönök. Sőőt én merően figyelem azt, hogy adott helyzetben mikor illik köszönni, ha idősebb én köszönök először, ha fiatalabb megvárom,hogy köszönjön és utána köszönök.

Általában fiúknál is szokás,(felénk),hogy előre köszönnek, ha belépünk az osztályteremben is előre köszönünk. Ha utcán valakit megismerek/pl: együtt játszottam vele tömegsporton, neki is köszönök, mert egyszerűen illik, rá mondjuk azt, hogy ismerős.

Szóval nem tudom, de nekem így tanították, és ez rögzült bennem, más osztálytársaimmal füligérő vigyorral köszönünk egymásnak.

Ha oda jön a 'bunkó',köszön barátnőnknek hangosan, hogy 'szia' én is köszönök, mivel 8 évig osztálytársak voltunk, és felemeli gúnyosan a szemöldökét, vagy elfordítja a fejét, az ilyet fejbe tudnám rúgni, hogy leesne a feje. Bunkóság, az bunkóság. Nem kérem, hogy ugorjon a nyakamba, de könyörgöm előre köszönök neki, nem igaz, hogy nem tud 1 sziát kinyögni.

2012. dec. 17. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:

'más osztálytársakkal'

->Más VOLT osztálytársakkal*

Mivel az adott lány akiről szó van más szakon van.

2012. dec. 17. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!