Miért szólítják az osztálytársak, kollégák. Stb. a társukat "mesternek" holott mondjuk nem egy zseni és nem is jobb mint aki szólítja?
Figyelt kérdés
Ez gúny? mint pl. az "IQ bajnok"?2012. nov. 12. 11:13
1/7 anonim válasza:
Ezt hol hallottad? Mert mi is hivjuk igy egymast, de mastol meg sosem hallottam...:D
Amugy a kerdesedre valaszolva: nem guny, epp ellenkezoleg, egyfajta tisztelges egymas elott. Olyasmi, mint mikor jatekosan azt mondjuk egy fiukbol allo barati tarsaasgban, hogy "Uraim!", vagy ugy koszonunk, hogy "Tiszteletem!".
3/7 anonim válasza:
Mi hívtuk egymást mesternek, főnöknek és még pár hasonló dolognak. Nincs ebben semmi komoly, csak viccelődünk egymással. Ráadásul nem is sértő. Ha köcsögnek hívnák egymást, az jobb lenne?
4/7 anonim válasza:
gyökér tanárom is igy szolitja a fiukat és kva idegesitő pedig én csaj vagyok
7/7 anonim válasza:
5ös :) Igazából a tanár nagyon jófej és jól tanít, csak mikor az első kommentemet írtam még ezt nem tudtam...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!