Találkoztatok már igazi pszichopatával a környezetetekben, esetleg családon belül? NEm baltás sorozatgyilkosokra gondoltam. Milyen tünetei vannak? Hogyan viselkednek?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok,hogy kink milyen élménye van,volt ezzel kapcsolatban.2012. dec. 16. 18:30
11/17 anonim válasza:
Érdekes, te lebetegezed, mások meg pontosan a fonákját mondják.Te szegény, hát már az írígység elvette azt a maradék csepp eszedet is, ily szép vasárnap?:XDDD
12/17 A kérdező kommentje:
Senki nem mondja a "fonákját"..mindenki egyet ért velem,egyébként tudod miről beszélsz?Azt se tudod,miről van szó.Én valóban egy beteg ember miatt írtam...és elég baj,hogy így elbohóckodod ezt a komoly dolgot!!!
2012. dec. 16. 19:40
13/17 anonim válasza:
Egy pszichopatáról nem mondod meg, hogy beteg! Nem csak lelkiismerete nincs, de gyakran más emberek kínzásától vagy gyílkolásától lesz orgazmusa, mert ilyen erős érzelmi ingerre tud csak valójában érezni.
A legtöbb pszichopatát a környezete kifejezetten szereti, mert illedemes stb, tehát megtanul minden érzelmet eljátszani a környezetének amire szűksége van és persze pont ettől manipulatív. Többnyire bűncselekmény elkövetéséig ki sem derül ez a betegség.
14/17 A kérdező kommentje:
Végre egy értelmes hozzászóló!Köszike!:)
2012. dec. 16. 19:56
15/17 anonim válasza:
Volt egy a közvetlen környezetemben.
Mindig nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt.
Nagyon sokáig (amíg le nem bukott) álmainkban sem gondoltuk volna hogy mekkora szörnyeteg lakozik benne.
17/17 anonim válasza:
3-asnak: a pszichopata és a skizofrén az két teljesen különböző fogalom, de nem kizárt, hogy valakiben mindkettő megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!