Mit tegyek ha beleszeretem egy igazi rosszfiúba, és elszeretném fogadtatni a szüleimmel?
Ő egy igazi rosszfiú. Cigizik, verekszik (lányhoz nem ütött soha), iszik, bandázik, tetkós, régebben drogozott is.
A múltjáról is sokan tudnak, én elfogadtam, igy szerettem bele, hogy mindent tudtam róla.
A szüleimnek még bemutatni sem merem, mert előre tudom, hogy nagyon nem szivlelnék, mivel nagyon konzervativak. Nem akarok egy nagyon jól működő kapcsolatot eldobni. Mit tehetek? Valaki volt ilyen helyzetben?
nem kell elmondani a szüleidnek...
menjen normálisabb ruhában és viselkedjen
Mit tehetsz? Lássuk csak. Összejössz vele, elfogadtatod valahogy a szüleiddel (akik, ha csak egy csepp eszük is van, nem fognak így tenni.) Aztán - ha mázlid van -, csak verni fog, mert előbb-utóbb sor fog erre kerülni (ha vert már lányt, ha nem.) Ha nincs mázlid, akkor verni fog, plusz még rászoktat valami ,,jóféle" cuccra is, amire a pénzt (mert engedtessék meg, hogy a leírás alapján éljek a gyanúperrel) valószínűleg nem tisztességes után szerzi be, tehát még az is befigyelhet, hogy téged vesz rá, hogy görbe után szerezz zsét.
Ezt teheted, és 2 kötőjel 5 éven belül gyarapítani fogod a családon belüli erőszak statisztikáit, de azért, hogy jót is cselekedj, megélhetést fogsz biztosítani egy frankó dilidokinak.
Vagy észbe kapsz, amíg nem késő, és keresel egy normális srácot.
Out.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!