Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megvetendő és megtiltandó,...

Megvetendő és megtiltandó, hogy egy 17 éves lány bármennyi alkoholt is igyon. Egyetértesz vagy nem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Ha egy fiú megdug 10 nőt, az menő, de ha egy lányt dugnak 10-en, akkor az egy ribi. Ezek csak elcseszett társadalmi beidegződések, de azért a szülőt is kérdezem, ő soha nem volt spicces fiatalon?"

- Azért hadd legyen már az embernek saját véleménye a nemi szerepekről. A nemi egyenlőség nem azt jelenti, hogy minden különbséget el kell törölni.

A szülők meg lehetett akár fegyveres rabló is fiatalkorában, ettől még a gyereke tettének megítélése nem változik semmit.

2012. dec. 16. 19:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem lanyaim, fiam is van, tehat nem kaptak lehetoseget az alkohol fogyasztasra, megkostoltak, de nem reszegedtek le, viszont nem is tetszett nekik, igy nem elnek ezzel. A fiam sem szorakozik naponta mas lanyokkal, holott lenne ra lehetosege, tehat nem kell itt egy szulonek elitelni a masikat, minositeni, mivel minden szulo a sajat gyeremeket ismeri, szemelyesen egy kerdesre valaszoltam, s ugy erzem, hogy a legtobb esetben a szulo vetkes azert, hogyan viselkedik a gyermeke. TEhat joga van a szulonek megengedni, de tiltani, illetve megakadalyozni azt, hogy nem fogyasztja, mivel felo, hogy raszokik, a fuggoje lesz, mivel az alkoholistak is megkostoltak, mert nem igy szulettek!
2012. dec. 17. 07:14
 13/13 A kérdező kommentje:

Szép délutánt!

Én vagyok a lány, és abban a helyzetben vagyok, hogy anyukám bármennyi mennyiségű alkohol fogyasztása után megvet (ezt ő mondta). Holott sosem jöttem részegen haza, maximum kicsit többet nevetgéltem. Nagyon rosszul esik, amikor emiatt lekezelően bánik velem, pedig szerintem így is sokkal őszintébb és megbízhatóbb vagyok, mint sok más tanuló az osztályomban. Abban pedig 100%-osan igazatok van, hogy kiskapukat ígyis úgyis találok és amiért ezek az alkalmak titkok lesznek, így nem leszek őszinte az anyukámmal és ha emiatt a téma miatt veszekszünk, csak elmérgesedik a kapcsoltunk...

Köszönöm, hogy írtatok!

2012. dec. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!