Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Barátságból még bármi lehet. " Egyetértesz ezzel? Ha igen, ha nem miért? Szerinted az én esetemben lehet realitás ebben a kijelentésben?
Nos, tetszik egy fiú, de mint megtudtam, részéről ez csak barátság. Aranyosnak és kedvesnek tart (tőle tudom), de csak barátként tekint rám.
Persze, kicsit rosszul esett, de ez van, nem tudok mit tenni. Legalább túlteszem magam az egészen és még mindig nyertem azzal, hogy megismertem, mert nagyon rendes, jófej srác.
Viszont két, hozzám nagyon közel álló személy is mondta, hogy ne aggódjak, "barátságból még bármi lehet". Elgondolkodtam ezen.
Nem érzem, hogy ezek után köztünk még bármi lehetne, bár sosem lehet tudni.
Azt tudom, hogy ilyen téren zárkózottabb a fiú, nem igazán szeret ilyenekről beszélni, kicsit olyan magának valónak tűnik. Alapvetően társasági ember, de az ilyen dolgokról nem nagyon szokott beszélgetni, csak nagyon kevés emberrel. Ő az a típus, akit nem nagyon jó faggatni, türelmesnek kell vele lenni. És ha ezt veszem alapul, talán mégiscsak lehet valami az előbbi kijelentésben.
Ettől függetlenül én nem keltek magamban hiú ábrándokat, sőt. Egyenlőre próbálom lezárni a dolgot magamban, és ápolni a barátságunkat.
Szerintetek igaz az előbbi kijelentés? Miért igen, miért nem?
17/L
"Ezt nem értem. Szóval a fiúk lehet egy idő után többet éreznek a lánybarátjuk iránt, de a lányok nem akarnak többet??!"
Pontosan.
hi,
felejtsd el a srácot!!! olyan téren, hogy kapcsolat.
döntsd el, hogy mi a fontosabb?? Az hogy megmaradjon a barátságod, vagy egy pár hónap "szerelem"....
Én egy 6 éves barátságot csesztem el.. És télleg a legjobb barátok voltunk. Mindent megbeszéltünk, tudtunk egymásról mindent, együtt aludtunk nagyon nagyon sokszor.... és a 6 év alatt semmi nem történt köztünk, még egy szájra puszi sem, hisz a legjobb barátok vagyunk..
Aztán csak úgy spontán az egyik együtt alvásból elkezdtek kialakulni a dolgok, és kb fél évet voltunk együtt.. aztán vége lett, nagyon szépen.. neki is van van vkije nekem is már több éve mindkét részről, viszont a barátság közel nem ugyanolyan!!! sött 5-6 év telt el a kapcsolat óta és azt mondom, hogy még csak most kezdenek a dolgok visszaállni a régi kerékvágásba... de közel sem olyan, mint azelőtt volt :(
szval ez csak rajtad áll, hogy barátra van e szükséged!!!!
mert pasik azok jönnek.. mennek..
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!