Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs ronda nő csak KEVÉS...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs ronda nő csak KEVÉS PIA! Egyetértesz?

Figyelt kérdés
Én a legtöbb nőmet ittas állapotban szedtem fel, bár akiket megtartottam azok józanul is tetszettek. Neked segített már az alkohol a csajozásban/pasizásban?
2012. jún. 14. 20:04
1 2
 1/11 rifle02 válasza:
55%
Az a gond, hogy ezzel teljes mértékben egyetértek. Nagyon soskzor kerültem már olyan szituációkba amikor másnap én szégyelltem magam, hogy milyen lányokkal voltam :D
2012. jún. 14. 20:07
 2/11 anonim válasza:
73%

Nekem segített, ha előtte iszol valamit. Nem sokat, csak hogy oldja a gátlásokat, stb.

Ha sokat iszol, az meg egy csomó gondot okoz. Max egyéjszakásra jó, de tartós kapcsolatot nem annyira kezdenék egy hullarészeg p*csával. Rossz előjel. :)

2012. jún. 14. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:
73%

Hát én is léptem már bele ebbe, az nyugtat, h barátok szerint nem volt az olyan gáz:D

Viszont vannak olyan nők akiket soha semmilyen állapotban.

2012. jún. 14. 20:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A mondta igaz. Igaz az ellentéte is, vagyis nincs az a hiper-szuper jó pasi, aki adott alkoholszint felett ne változna át részeg d.nóvá. Bocsi!

24/N

2012. jún. 14. 20:23
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
Férfi vagyok. Nem mondom, hogy életem során nem voltam még ittas, ritkán, de előfordult. De nem állnék szóba olyan nővel, akit egy ittas férfi fel tud szedni! Micsoda nyomoronc lehet az is...
2012. jún. 14. 20:30
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Itt te vagy a nyomoronc:)
2012. jún. 14. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Mit is mondjak, 6-os számú szellemi szegény, ha neked a kocsma előtti Julis a kitűzendő cél, viheted, megnyerted... Jó egészséget hozzá! ))
2012. jún. 14. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem az a célom, szimpla látszik rajtad, h egy idióta luuzer vagy.

Így ne is válaszolj többet, mert leszarod a véleményed.

2012. jún. 14. 20:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetesen még a feketereteknek áll feljebb... )))
2012. jún. 14. 20:52
 10/11 doboszoli válasza:
56%

Jól elvagytok ebben a kategóriában...

Csaxólok: ételek, italok.

2012. jún. 14. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!