Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha a cigányt szitokszóként...

Ha a cigányt szitokszóként használjuk, az rasszizmus, de ha a saját honfitársunk magyarozza szitokszóként a másikat, az nem az?

Figyelt kérdés
szerintem ez még gusztustalanabb, mintha egy magyar cigányozik, vagy zsidózik negatív értelemben....ők legalább a saját fajtájukat nem szidják...de a magyart a magyar magyarkodózza....nem undorító? Már elnézést kérek, hogy magyarnak születtem, nem fogok cigánykodni, ha magyar vagyok. A magyar miért ne magyarkodhatna? Akkor holnaptól kezdve a kutyák se ugassanak, mert az rasszismus? Holnaptól a kutyáknak is csak nyávogni lehet? Akkor ennyi erővel a törökök se törökösködjenek, meg a németek se viselkedjenek németek módjára... ti nem tartjátok ezt röhejesnek?
2009. aug. 22. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akik magyarkodónak gúnyolnak azok nem itt élnek,és a minket rasszistának kikiáltó,közben legnagyobb rasszisták(cigányok)azok.Én szeretem Magyarországot itt az embereket,a tájat,a sportolóinkat és mégse vagyok magyarkodó csak Magyar aki nem kíván máshol élni mert ez a hazám.
2009. aug. 22. 14:45
 2/3 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is szörnyű, hogy ezt a saját hazánkban kell eltűrnünk. Aki pedig tesz ellene, az már üldözve van. De majd egyszer talán jobb lesz!
2009. aug. 22. 15:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mitől lenne? Itt most már arról van szó lassan, hogy mivel ebben az országban nemcsak magyarok élnek, mint többség szíveskedjünk hátrébb húzódni, elismerni, hogy ez nemcsak a mi hazánk, és a kisebbségeket előnyben részesíteni.

Mindez OK is lenne addig, míg ők is a közös érdekközösségbe olvadnak bele nemzetiségre tekintet nélkül. De: mihelyt külön, ellenünk irányuló érdekeknek kezdenek érvényt szerezni, ott azonnal álljt kéne parancsolni. És ez nem rasszizmus, csak jól felfogott közérdek.

Én azt látom, hogy egyes politikai köröknek érdekük elővenni ezeket a problémákat, de nem a megoldás céljából, hanem hogy maszek érdekeiknek méginkább érvényt tudjanak szerezni, míg a közélet nemzetiségi problémákkal van elfoglalva. Oszd meg és uralkodj!

2009. aug. 24. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!