Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Megbantal e valaha akarmit...

Megbantal e valaha akarmit is? Ha visszamehetnel az idoben min valtoztatnal?

Figyelt kérdés

karrier, csalad, utazas... akarmi.

En pl ha vissza csinalhatnam akkor orvos lennek es nem uzletkoto..meg pl edesanyammal mashogy bantam volna, kedvesebben.

Kivancsi vagyok nektek van e ilyen ?

2012. dec. 15. 07:10
1 2
 11/14 loupsolitaire ***** válasza:
Én nem bántam meg semmit. Vannak dolgok, amikre nem vagyok büszke, de úgy vélem, ez az utam része volt. Hozzájárult ahhoz, hogy ma az legyek, aki vagyok, s a jövőben az legyek, aki leszek.
2012. dec. 15. 09:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Persze! Többet tanultam volna, bejártam volna előadásokra (most így 5 tárgyat görgetek a harmadik évben).
2012. dec. 15. 12:07
 13/14 anonim válasza:
46%
En nagyon sokat hibáztam az életben,pedig még csak 17 vagyok..Ha ujra kezdhetném,biztos nagyon sokmindent másképp csinálnék,sokkal tudatosabban es tervezetteben. DE! Ugy gondolom,hogy minden amit tettem/nem tettem visszaszonhatatlan része lett az életemnek es ez is en vagyok...A hibák arra jok,hogy tapasztalatot szerzel belőlük,hogy máskor mit kell másképp csinálni..Igaz,van olyan,hogy egy hibát többször is elkovetsz,de akkor meg az életed hátralevő feladata,hogy ezeken változtass. Szerintem a hibák jobbá tesznek es ha fiatalon sokat csalódsz az emberekben a barátaidban,akkor megtanulod egy ido utan hogyan szeparáld el őket,ki az akiben megbizhatsz es ki az akiben nem vagy ha szegényebb családból szarmazol baromira megtanulod értékelni a kisebb dolgokat,es a pénzt is! Persze hiba alatt nem pl. Az öngyilkosságot ertem,hanem egy emberi lét bakloveseit... En személy szerint,ha megtehetném,hogy vissza megyek az időben,lehet lenne olyan amit másképp csinálnék,de mivel nincsen ilyen időutazás,ezert nincs bennem megbánás sem,mert a tapasztalatoknak köszönhetően lehetek majd felnott koromban olyan,amilyen szeretnék lenni... Az egesz elet egy tanulás:) tudod "jo pap holtig tanul"
2012. dec. 15. 17:25
 14/14 anonim ***** válasza:

elrontottam a továbbtanulást, mert kórházban voltam -7.-8.o-ban is + meghalt anyukám +apám minden 2.nap részeg volt,és nem volt pénzünk, azt sem tudtam,hogy zajlik a felvételi

másképpen csinálnám a továbbtanulást ha tehetném

2012. dec. 16. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!