Hogyan lehetne újra önmaga?
Unokanővérem teljesen kifordult magából az utóbbi pár hónapban. Nincs melója, úgy mint nekem, de ő rosszabbul viseli sokkal. A szobája régen fel volt díszítve, most már üres szinte az egész, ami elől van az is kupis. Nem öltözik már csinosan (lány) szinte ugyan azt veszi fel mindig és már nem is nőies. Nem sminkeli magát és nem is rak fel ékszereket (régen bolondult értük).
Szóval szegény nagyon ki van :( Nincs párja sem, de tudom hogy szeretne. Mondogatja hogy szeretné ha jobb lenne az élete, ha lenne munkája, pénze, és párja, de ahogy látja hogy nem történik változás egyre inkább magába zuhan.
Mondtam neki hogy biztosan találunk már munkát, segítek önéletrajz készítésben is, de a lelkével nem tudom mit tehetnék. Folyton otthon ül, bulizni nem jár el (mondjuk én se vagyok egy éjszakai bagoly) de valahogy ki kéne rángatni ebből a helyzetből.
Tuti hogy szeretne ő is egy csinos csajszi lenni újból, akinek van önbizalma is. Hogy segítsek neki ebben?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!