2013-ban kötelező lesz újra a katonaság? Mi az ami kizáró ok? Ha pl gerincproblémája van az illetőnek akkor is vagy olyankor mi a helyzet?
áááá nem hiszem én azt!
bár több EU-országban is kötelező (igaz, ott racionálisabban mennek a dolgok)
Egyébként a melegség sztem tuti nyerő ok :DDD Azzal nem tudnak már mit kezdeni, de egy gerincferdüléssel meg ilyen-olyan szervi betegséggel még tök simán besoroznának, mert majd jönne az indoklás, hogy így meg úgy "korlátozottan", ami persze a gyakorlatban semmit se jelent.
Hát a melegségnek meg járjanak utána, régen is igen sokan ezzel bújtak ki alóla ...
figyelj, nem lehet érteni a kérdésedet ...
Kik, hol, miért? Most a hivatásos, szerződésesekre gondolsz? Vagy arra ha netán sorkatonaság lenne?
Egyébként tényleg nem lesz sztem, bár ahogy megy itt minden, igazából nem is zárom ki 100%-ra ...
na hát ha a benzin miatt lenne háború akkor a magyar lakosságból verbuválódott katonáknak nem sok esélyt adnék
főleg hogy nincs is számottevő mennyiségű benzinünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!