Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Összevesztem még jobban az...

Összevesztem még jobban az egyik barátommal, lehet ebből újra barátság?

Figyelt kérdés
Barát, nem pasi , lány és én is az vagyok. Flegma lett , egoista és beképzelt, kedvelt elfoglaltsága mások piszkálása minden csöpp dologért. Az ok amiért összevesztünk az volt, hogy nem bírtam kontrollálni magamat amikor hazafele jöttünk ( egész úton piszkált, hogy "miért a járdán megyek, mekkora beszari alak vagyok, minden normális ember az úton megy" ) piszkált , majd véletlen elszóltam magamat. (Azt mondtam , hogy " A járdán sétálok, mint minden NORMÁLIS ember. Nem vagyok vidéki, mint te , tanyasi ribanc" ) Majd amikor próbáltunk békülni nála valamiért elszakadt a cérna, elhordott mindennek , de persze alaptalanul és eléggé gyerekes módon. De nem vagyok hang ember , visszaszóltam , hogy ne csak én legyek az aki folyamatosan tűr. Mondtam neki pár dolgot , amiért még pipább lett. ( ...te bárcás k_rva ; Amikor észt osztottak te hol a rákban voltál? ; Kozmetkiusnál voltál? Ja nem , még mindig bajszod van; meg ehhez hasonlóakat.) Lehet ebből még valahogy barátság? Vagy akár csak haverság , mert régebben vicces lány volt és nem egy ribanc.
2012. nov. 6. 17:40
 1/6 A kérdező kommentje:
Én 14/L ő 13/L. Egy osztályba járunk így minden nap találkozunk. Nem vagyok lányos lány , ő volt talán az egyetlen velem egynemű akivel kimondottan jóba voltam. Átlagban fiúkkal barátkozok , de ez nem idevaló téma csak mellékinfó.
2012. nov. 6. 17:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Elégge gonosz dolgokat mondtam, mert próbáltam nem káromkodni, ezt bevallom.. (Az eletrajzodat a playboy villaba is add be, de ajanlom elotte a lezeres szortelenitest) Nekem most teljesen ugy tunik hogy en vagyok a gonosz fel :S
2012. nov. 6. 18:05
 3/6 anonim válasza:
gondolom csak felgyülemlett benned a feszültség, amit az "elvesztése" miatt éreztél, és a heves szóváltásban veled is elszaladt a ló. Azt tudnám tanácsolni, hogy ha legközelebb veszekszel, lehetőleg "témához" illő oltást alkalmazz :DD lásd : a járdánsétálós mondatod végéről levágod a tanyasi ribanc kifejezést
2012. nov. 6. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Annak meg volt az oka, es o is pontosan tudja. Oke, nem irtam le de nagyon gyorsan valtogatja a pasijait es elegge kiavarosban elunk, mellesleg annak ellenere hogy nem "szinesboru" ugy nez ki es ugy is viselkedik mint ahogyan a sztereotipikus emberekbe beleivodott a c-ganyok viselkedese. Persze ezt nem sertesnek mondom, nem vagyok sr rasszista se homofob. A lenyeg hogy az illett oda es o is tudja miert. De koszi , megprobalom :)
2012. nov. 6. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak szólok, de tényleg jó lenne tájékozódnod egy-két szó jelentéséről.

Tudod mit jelent az hogy homofób?

2012. nov. 6. 21:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze. Nem dobalozok olyan szavakkal, amiknek nem tudom a jelenteset. Azert irtam, mert fulra emberszereto vagyok , de az o viselkedese meg nekem is sok volt. Az a fajta ember vagyok, aki ha lat egy oreg hazaspart pl. egy parkban , elkezd olvadozni az aranyossagtol. De ez mellekinfo, szerintem a baratnommel mar nem fogunk joban lenni soha. :(
2012. nov. 7. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!