A lányok/nők miért elégedetlenek magukkal mindig?
Figyelt kérdés
Gondolom, sokan értik mire gondolok, hogy a lányok, nőket mindig zavarja valami a külsejükben... pl. ha, kicsi a mellük aza baj de ha nagy aza baj, vagy nincs hófehér fogsoruk, aza baj de ha vakítóan fehér aza baj. Kicsit fehérebb a bőre mert nem napozott akkor szalad a szoláriumba... Ha meg barnább a bőre akkor aza baj. Barnának született, de a szőke akar lenne akkor befesti a haját, de ha szőkének született akkor barna akar lenni.. Még annyi mindent sorolhatnék, hogy rámenne az egész hetem! És kérlek, ne mondjátok, hogy amit mondok/kérdezek azok közhelyek! Mert igenis, sok ilyen ismerősöm van! És sosincsennek megelégedve magukkal, ha megoldódott az egyik "bajuk" találnak egy másikat... És, sokakanak van barátjuk és igenis "úgy" szeretik ahogy vannak, nem csak mondják, de, azt mondják, hogy csúnya vagyok... A nőkben/lányokban benne van eza "sose lehetek elég szép" dolog? Vagy miért csinálja ezt sok nő/lány?2009. aug. 21. 19:47
11/11 anonim válasza:
A lányok azért elégedetlenek magukkal ,mert a média "tökéletes" nők tucatját zúdítja a képenyőn és a folyóiratokaban egyaránt.Nem vagyok rosszindulatú ,de egy nagyon pattanásos nő ,vagy ráncos miért kell sztár legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!