Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lányok/nők miért elégedetlen...

A lányok/nők miért elégedetlenek magukkal mindig?

Figyelt kérdés
Gondolom, sokan értik mire gondolok, hogy a lányok, nőket mindig zavarja valami a külsejükben... pl. ha, kicsi a mellük aza baj de ha nagy aza baj, vagy nincs hófehér fogsoruk, aza baj de ha vakítóan fehér aza baj. Kicsit fehérebb a bőre mert nem napozott akkor szalad a szoláriumba... Ha meg barnább a bőre akkor aza baj. Barnának született, de a szőke akar lenne akkor befesti a haját, de ha szőkének született akkor barna akar lenni.. Még annyi mindent sorolhatnék, hogy rámenne az egész hetem! És kérlek, ne mondjátok, hogy amit mondok/kérdezek azok közhelyek! Mert igenis, sok ilyen ismerősöm van! És sosincsennek megelégedve magukkal, ha megoldódott az egyik "bajuk" találnak egy másikat... És, sokakanak van barátjuk és igenis "úgy" szeretik ahogy vannak, nem csak mondják, de, azt mondják, hogy csúnya vagyok... A nőkben/lányokban benne van eza "sose lehetek elég szép" dolog? Vagy miért csinálja ezt sok nő/lány?
2009. aug. 21. 19:47
1 2
 1/11 Kankalin ***** válasza:
86%

A férfiak miatt. Hogy megszerezzem/megtartsam.

Persze szeret, és ilyennek szeret, de ha... akkor még jobban szeretne.

Mert puszta illendőségből is megdicsérheti a barátnőmet, hogy de jól rajtad ez a ruha, én nem tudnám felvenni, a mellem nem férne bele, vagy lötyögne rajtam...

Megjegyezheti a tv előtt, hogy de jól néz ki ez a színésznő, én szoliba járok, neki hófehér bőre van/én fehérbőrű vagyok, ő szép barna.

Mert én akarok lenni minden ami tetszik neki, amit szeret.

Keressük magunkon a "hibákat", mert valahol abban reménykedünk, hogy ha ezen és ezen változtatunk az életünk is változik, és tudod, olykor valóban így van.

2009. aug. 21. 20:02
 2/11 Kathrin01 válasza:
62%

Szia, az előző válaszolónak igaza van.

A nők természetüknél fogva ilyenek. Szeretünk szépek lenni, és tetszeni. Egyébiránt nincs tökéletes ember, tehát még a legszebb nőkben is találni hibát. Úgy gondolom, hogy meg kell próbálni kihozni önmagunkból a legjobbat.

2009. aug. 21. 20:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes az állatvilágban pont fordítva van, ott a hím próbálja magára felhívni a figyelmet. :)
2009. aug. 21. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Van, akinek jogos, van, akinek nem jogos. Nekem zsíros a bőröm és a rovarcsípés allergiám még rátesz egy lapáttal, de alapvetően elégedett vagyok magammal, csak akkor nem, amikor ezek miatt tele vagyok sebekkel. Ez nem csak esztétikailag rossz, hanem egészségügyi szempontból is probléma, és amiatt is, hogy ezek fájnak, egyelőre nem nagyon találtam rá megoldást.
2009. aug. 21. 20:32
 5/11 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem visszavezethető a fogantatás, szaporodás, utódnemzés felé.

Minél szebb, tökéletesebb, annál kívánatosabb, tehát teherbe ejthető. Minél nagyobb-kisebb-feszesebb-fiatalosabb, annál jobban képes az utód kihordására és felnevelésére.

Talán ezért.

2009. aug. 21. 20:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
egyszerű. sajnos a média, ki folyik a csapból, a tvből is az újságokból?? hatalmasra fújt műmellű, műszájú, műhajú retusált kirakat babák... és persze hogy egy instabilabb háttérrel rendelkező hölgy nem tud úgy festeni mint ők,nem futja szilikonra,szolira hajfelvarrásra,személyedzőre. (persze retus nélkül a címlaplányok sem úgy néznek ám ki) de ők ezt látják. Meg az utcán is észrevehetjük már az alulöltözöttséget,mindent megmutatok-style. sajnos sok nő túl akar tenni rajtuk,mert kellemetlen ha uruk szeme fennakad egy-egy kipakolt húsdarabon,ami lehet mű ésmég szp barna is a szolitól.sajnos ez egy ördögi kör, nők versenyeznek egymással ami kezd már-már vicces lenni,mikor egyes hölgyeméenyek épp hogy legnemesebb testrés(z)üket eltakaró holmikban flangálnak az utcán.szerintem ebből fakad és tudja hogy ő is nézhetne ki úgy akár,csak nincs rá keret, ez fusztráló eléggé.
2009. aug. 21. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

Előzőnek igaza van. Az egész média mást sem sugall, csak hogy akkor vagy elfogadható nő, ha tökéletes a tested. Ettől majdnem minden nő szenved, beleértve magamat is, noha én látom, hogy ez a gyökere a dolognak, mégis szenvedek tőle. 57 kg-val is túlsúlyosnak éreztem magam, most meg bánom, hogy nem élveztem azt az időszakot, mert most meg 65 vagyok. Tudatosan ellene kellene mennünk ennek, bennem az is megfogalmazódott, hogy valami társadalmi szintű tiltakozást kellene szervezni a média önbizalomromboló hadjárata ellen.

El tudnánk képzelni, hogy férfiakat használnának dekorációnak a reklámokban, gatyában libbenő pasasok futnának a tengerparton finom illattal körbevéve, mert megérdemlik, stb? Amit csinálnak velünk, az megalázó és röhejes egyszerre. Ennek eredménye ez a sok magával elégedetlen nő.

2009. aug. 21. 23:35
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
a legtöbb férfi is ilyen :) kutatások bizonyítják....egyszerűen ilyen az ember természete, sosem jó az, ami van...mindig másra vágyunk, és nem csak a külsőnkben, hanem szinte mindenben...aki vidéken él,városba vágyik,aki városban, vidékre, akinek emeletes háza van, az egyszintesre vágyik, akinek egyszintes, az emeletesre, vagy pl legutóbbi velem megtörtént eset: volt egy milka és egy boci csoki az édességek között, de a milka el volt dugva, így öcsém csak a bocit találta meg és azt ette meg, tegnap én kerestem a bocit, mert arra vágytam, de csak a milkát találtam meg....kiderült, hogy öcsém a milkát ette volna szívesebben, én meg a bocit,de ugye ez már így alakult,mivel ő megette a bocit előző nap....lehet, hogy ha a milkát találja meg, akkor én arra vágytam volna, ő meg a bocira
2009. aug. 22. 11:04
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A média valóban rossz hatással van a nőkre. Mindenki sztár alakot akar, feszes bőrt, dús hajat, tökéletes fogsort stb..Engem a modellügynökségem biztatott arra, hogy fogyjak le 46 kg-ra kemény diétával 15 éves létemre..mert szerintük 170 centisen 52 kg-al nagyon kövér voltam és ha már ilyen "alacsony" vagyok, akkor legalább nézzek ki magasabbnak azáltal, hogy sovány vagyok -.-"
2009. aug. 23. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Ugye nem tetted meg nekik? Ezek a szemetek arra nem gondolnak, hogy ennek lehet olyan következménye, hogy nem fejlődnek ki rendesen a szaporító szervek! Egy barátnőm így járt, előre megmondták neki, hogy hüvelyi úton nem szülhet, mert fejletlen a gyors növekedés és kevés evés miatt.
2009. aug. 23. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!