Anyám állandóan vissza tart?
Ja és:
Te vetted a lovat hogy a tiéd?Nos akkor nézzük
Nem te vetted az állatot,nem te fizeted a takarmányát,nem te biztosítasz helyet neki,csak éppen te eteted.Ez nem nagy cucc.A legtöbb be idomított majom tud kaját szórni.
Na már bocs...de szerintem akkor gyere el hozzánk és nézzük meg hogy én mit csinálok leírom a napomat oké?
HÉTKÖZNAP:
- 4-5 kor felkelés
- ló etetés és valamennyire kipucolom a helyét
- eszek, felöltözök iskolai ruhába
-megyek a suliba
- haza megyek befejezem a boxa kipucolását
- lecsutakolom
- eszek és csinálom a házim
- lovagolok
szóval létszives ne szóljál be...
Nekem épp ez volt, csak kicsit több háziállat és házimunka plusz kistesók. (Anyuék sem lustultak, a gazdaság többi része elvette az időt, meg a tesóim amíg nem voltak munkára foghatóak)
Csak hogy ki szóljon be kinek.
Aha nagyon sok.....
Tudod te mennyi gond van egy tóval???
Amikor kicsi halak vannak benne,akkor macerás az egész,mivel hiába tó,le kell engedni a negyedét,mert meg kell pucolni stb,és ha iluenkor kicsi halak vannak akkor folyamatosan ott kell állni a tóba,és tartani a szûrõt,mert ha nem akkor a vízzel eggyütt sutty,megy el a hal...És egy tavat le engedni,még csak a negyedéig is 1,5-2 óra!Addig meg fogd a szûrõt!Nem mellesleg el kell távolítani a hivatlan vendégeket,tehát siklókat,békákat stb,és azért egy nagyobb kb 30-40 centis vízi siklót nagyon fárasztó kergetni egy tóba,nem mellesleg mivel nem szeretném megölni,ezért el is kell vinni egy másik helyre.És ez csak egy kis része a nyári munkáknak,de télen aztán......Vágtál te már léket,egy vagy 40 centisen be fagyott tavon?!?Nagyon kellemes,és remélem érzed a szarkazmust......És ez csak egy kis töredéke a a tóval járó munkáknak,de szóljál,és le írom a többit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!