Anyám állandóan vissza tart?
Már ne is haragudj, kedves kérdező, tudom mennyire utálják a kiskamaszok, ha leszólják őket a nagyok, de te még akkor is csak egy éretlen gyerek vagy. Épeszű, normális szülő nem engedi 15-16 év alatt a pasizást, és csak ti tarjátok menőnek, hogy ennyi idősen barátotok van és szexeltek. Valójában egészségtelen, káros és még szánalmas is... az én felnőtt korosztályomban azok a lányok, akik gyerekként csinálták ezt, most agyba-főbe próbálják letagadni és úgy beállítani, mintha azok csak buta, kislányos botlások lettek volna.
Hozzátenném, 15 éve felett a fiúk hozzád hasonló lányoktól csak szexet akarnak, semmi mást, mert tudjék, hogy befolyásolhatóak vagytok és túl fontosak nektek mások véleménye.Lásd, te is azt írtad, hogy jaja, mert a barátnődnek már van..... Kedves, szomorúan kell megmondanom neked, hogy az ilyen lányokból lesznek a tinir*bancok, akikről azt hiszitek, mindenki szereti őket, valójában pedig mindenki lenézi.
Hidd el, én már rég átestem azokon a dolgokon, amiken te, és megéltem, milyen visszanézni a tizenéves dolgokra.
Az én anyum is ilyen volt,hogy nem engedett sehova vagy ha igen hamar haza kellett jönnöm és nekem se tetszett.
De beláttam,hogy igaza volt így legalább nem lettem egy h*lye k*urva aki minden hétvégén buliba jár és már sz*tb*szták.
19/L
Azta de sok mindent csinálsz....meg ne szakadj.
Én ilyen idõsen szintén gondoztam állatokat.Etettem a kutyákat,macskákat stb+még ami az ÉN állatom volt,és ne hörcsögre gondolj.Hanem fél kilós pontyokra,meg csukákra...amiknek még a tavat is én ástam!És ha ezeket az állatokat etetni kellet akkor az ÉN pénzembõl vettem nekik kaját.De nem.csak ez van...ilyen idõs koromban az apám simán odaszólt hogy vidd a kutyát meg a baltát mert úgy hallom hogy valami róka van a tyúk udvarba.De kedves volt mert a balta meg a kutya nem arra kellet hogy meg öljem a rókát,hanem hogy ha nekem rontana akkor meg tudjam magam védeni.Áltálaban nem kellet használnom semelyiket mert a róka amint meglátott elszaladt lóhalálába..........De ezek csak egy pár dolog hogy mit kellet csinálni.Szóval akkor lázongj a szüleidnek ha megcsinálod amit kell!Ja és úgy háborogj,hogy a parasztlázadást le szokás verni..............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!