Rosszul kéne magam éreznem emiatt?
Figyelt kérdés
Van egy közösségi oldal - nem Facebook, nem mondom meg, hogy mi, mert az reklám -, ahol páran gyűjtögetni kezdtek az egyik tagnak. Én is nagyon szívesen adnék, de nekem tényleg nincs miből. Nem is akarom megmondani nekik, mert az olyan nagyképűen meg bunkón hangzana.2012. dec. 12. 09:39
1/1 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy kinek és mire gyűjtenek, főként, hogy kinél landol az a pénz, eljut-e egyáltalán a címzetthez.
Magadból indulj ki, hogyha te kerülnél olyan helyzetbe, mennyire esne jól, ha tényleg mindenki csak egy picit adna a lehetőségeihez képest. Én barátoknak, kollégáknak mindig szívesen segítek, viszont a határt meg kell húzni, mert ezzel a lendülettel az egész fizetésemet is elosztogathatnám. Azt kell megérteni, hogy nem lehet mindenkin segíteni, nem lehet mindenkit támogatni, mert abba egy idő után te roppansz bele, szóval ne legyen bűntudatod, ha úgy érzed, nem akarsz és nincs is miből adakoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!