Alapműveltség fejlesztése?! Hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
16 éves diáklány vagyok, rendkívüli tudáséhséggel. Úgy érzem azonban, hogy az alapműveltségem sok területen hiányos. El tudnátok mondani, hogy egyáltalán mivel kezdjem el fejleszteni az alapműveltségemet? (alapkönyvek/híres olimpikonok/feltalálók/..)2012. dec. 9. 22:44
1/3 anonim válasza:
Szerintem ami sokat segíthet az a sokféle keresztrejtvény fejtése. Ott előbb-utóbb tudni fogod egy adott meghatározásra a választ, ha nem megy, lehet interneten puskázni, de hamar megjegyzed, és ezzel fejleszted magad. ezen kívül nézegess képes enciklopédiákat, mert a sok szöveg csak elveszi a kedved. És olvass minden témában!
2/3 anonim válasza:
Vannak ilyen társasjátékok... Szépirodalom olvasása, szakirodalom olvasása a tanult dolgok kiegészítésére. Járj képtárakba, múzeumokba! Meg van egy csomó életrajzi könyv olimpikonokról. (Az a része az én műveltségemnek is hiányos, de engem nem is érdekelnek az olimpikonok.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2012. dec. 13. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!