Verseket írok hogyan tovább?
Érdekelnek a versek és írtam is eddig jó párat. Arra gondoltam, hogy ha munkám lesz, és lesz fix fizetésem is, még másodállásba író lehetnék.
A családon belül mindenki dicséri a verseimet, és egyszer az egyikre azt hitték hogy József Attila írta:#. Kissé meglepődtem ezen amikor mondták, de örültem neki!
Volt a családunkban már költő emberke is, és még most is él egy, neki is megmutattam és szépnek találta.
Szóval kihez-mihez forduljak?
Egyszerű: küldd be a verseidet irodalmi lapokhoz, esetleg kérj tőlük (a szerkesztőktől) kritikát, keress a neten versíró köröket, vegyél részt versíró táborokban...
spanyolnatha.hu :) pl.
Az gáz ha azt hiszik, hogy József Attila.
Majd akkor leszel jó költő, ha azt kérdezik:
Hű de jó vers, ki írta????
A család véleménye pedig nulla. Ők még a zümi versre is azt mondanák, hogy de szupi, isten vagy.
Ja, hogy mi a zümi vers?
Hát ez:
Zümi vers
Zümi, Zümi, Zümi, Zümi,
Zümi, Zümi, Zümi, Zümi,
Zümi, Zümi, Zümi, Zümi,
Zümi, Zümi, Zümi, Zümi.
írta: petőfizümi.
Ha egy verset egy József Attila vershez hasonlítanak, akkor:
1. Tényleg József Attila.
2. A költő utánozza J.A-t. ezáltal nincs benne egyediség.
"másodállásba író lehetnék" - Nem költő esetleg?
"hogyan tovább?" - Állj ki a Nemzeti Múzeum lépcsőjére, Petőfi se ott kezdte!
:)
Bocsi, nem bántani akarlak, csak úgy látom, kissé kiforratlan még ez a dolog a te esetedben.
A költészet sohasem hal meg:)
Ja, a reppet meg gyűlölöm, mert semmi sem fog meg benne..
Semmi értelme sincs, a legtöbbe csak rengeteg trágár szavat raknak bele, meg valami hatásos szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!