Milyen tapasztalataid vannak skinheadekkel/neonácikkal/szélsőjobbosokkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Már ha van...2012. dec. 7. 20:46
1/13 anonim válasza:
Kicsivel jobbak,mint a romákkal,és a kiválasztott nép tagjaival.
2/13 anonim válasza:
Csak jó. Bár nem sokat találkoztam velük, nem kedvelem őket aniyra, de a rétiniggerektől ezerszer jobbak.
3/13 anonim válasza:
Lerugták egy barátnőm lépét, mert nem adott nekik a söréből.Barátnőm teljesen átlagos:Fehér bőr, szőke haj, magassarkú stb, tehát nem egy punk v hasonló)persze ezt is csoportosan..1 lányra..mint a c-kategóriások..nincs különbség..
4/13 anonim válasza:
Csak konszolidáltabb ismerőseim vannak ezekből a körökből (két ember), de mindketten normálisan viselkednek, az állandó cigányozástól és zsidózástól eltekintve. Nem bántanak senkit.
5/13 anonim válasza:
Nagyon elfogultak és teljesen letámadnak,amikor nem értek velük egyet.
6/13 WorfHadnagy válasza:
Annó én is az ő soraikat erősítettem. Egyre többször tapasztaltam, hogy az az átkozott oldal már nem arról szól, mint amit prédikálnak. Sokszor pont úgy viselkednek, mint a zsiványok, némelyikük még drogokat is használ, mindezt úgy, hogy testi-lelki-szellemi tisztaságról ugat. Már csak a külsőség számít náluk, egy zsiráf plázacicát szívesebben látnak maguk közt, mint egy átlag alatti külsejű, de ízig-vérig a nemzetet, a fajt és az eszmét szolgáló egyént. Szidják a punkokat, mert a punkok iszogatnak, de amikor ők csúsznak-kelnek koncerten a hányásos sörben, arról már nem szól a fáma.
7/13 anonim válasza:
Kitartóak, büszkék, értékörző-hagyománytisztelő, honszerető-betolakodót utáló(-ak vagyunk)
8/13 anonim válasza:
Egy darabig én is jobboldali gondolkodású voltam, aztán közbe szólt az élet! Amikor a legnagyobb szarban hagynak magadra azok, akik a bajtársiasságról papolnak, meg keverik a szart jobbra-balra, elhatárolódsz tőlük! Köpönyegforgató banda!
9/13 anonim válasza:
Meg kell válogatni a körödet... Nem a 14-15 éves harcinácival kell foglalkozni aki borotvált fejjel villog és állítja, hogy hol náci, hol skinhead, de ha cigányok közé kerül, akkor egyszerűen csak sharp. Magamat inkább neonácinak vallanám, én például normális vagyok, nem iszom nem dohányzom, nem verekszem és nem a vegetáriánus szexet hirdetem. Egy éve van szintén hasonló nézetű barátom és azonkívül, hogy egyszer-kétszer kicsúszik a számon a zsidózás és cigányozás nem is beszélgetünk a gyülöletről és hasonlókról. Mi csak eljárunk koncertekre, jól érezzük magunkat bizonyos kereteket belül és probáljuk építeni és támogatni a környezetünket. Szóval nem csak a féreg mocskos cigány nácik léteznek.
10/13 anonim válasza:
Én ismerek kb. egy magát neonácinak hívó csajt (meg hát barátait látásból) és így őszintén...a cigányokat szidják de az egész életük nem áll másból mint, hogy isznak, buliznak, cigiznek és drogoznak (sőt néhányuk már lopott is...). Most vagyunk 17 évesek (egy évfolyamtársamról van szó) és így olyan dolgokat nem tud Hitlerről és a II. WW-ről amik nekem alapnak számítottak kb. 4 évvel ezelőtt is (nem, nem kifejezetten a holokausztról beszélek, hanem mondjuk Hitler élettörténetéről). Szóval úgy éltet dolgokat, embereket és úgy ítél el népcsoportokat és eszméket, hogy nem is tud róluk semmit...
Persze ezzel nem akarok általánosítani mert egyetlen egy szélsőjobbosból nem sok minden derül ki...ezek csak rövid életem tapasztalatai ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!