Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan kaptam egyest bioszból,...

Hogyan kaptam egyest bioszból, ha én megcsináltam mindkét feladatot, házidogába, barátnőm egyet kihagyott és négyest kapott?

Figyelt kérdés

2 napja történt de még nem tértem magamhoz.

Barátnőm ajánlott 2-3 dolgot még amikhez nem tudtam, így teljesen tuti, hogy jót csináltam, mint mondtam Ő négyest kapott házidolgozatára, azért mert az első feladatot kihagyta, én az összeset megcsináltam, mindenre szépen megírtam a választ: Erre piros egyes.

1)Ha valaki beadja, és látszik, hogy foglalkozik vele alapból kettes.

2)Teljesen biztos vagyok bent, hogy jó volt, főleg a második feladat, mint mondtam barátnőm más szavakkal, más sorrenddel, más fogalmazással, ugyanazt írta.

Pofára megy?

Kicsit kiakadtam barátnőmre is most így az elmúlt 2 napban, hogy ő gyorsan összecsapta, elolvasni alig lehetett, 10 percet foglalkozott vele, én pedig kutattam a neten, barangoltam, dolgoztam vele, 2 nap egymásután is, gondolkoztam rajt, és piros egyes rá az érdemjegy.

Persze én diák vagyok, nem ronthatok rá a tanáriba, ez jogos, csak így akkor ennyi erővel megbuktathat, ha neki kedve tartja? Teljesen mindegy mennyit görnyedek a füzet felett?

Vagy elkeverte a lapot?(barátnőm szerint elkeverte,mert volt egy másik srác is, aki panaszkodott, hogy de hiszen Ő beadta, Ő is szintén egyest kapott.)

2012. dec. 6. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne ronts be, hanem próbáld udvariasan megkérdezni, hogy miért kaptál egyest. Lehet, hogy valóban csak elkeverte a papírokat.
2012. dec. 6. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
:) Köszi:). Tényleg utána kéne nézni, szerencse biosz 2 hetente egyszer van, de könnyen meglehet bukni, oké, hogy pótvizsgán minimális tudás kéne csak, mivel alig van pár óránk, de szerintem elég k*csög,milyen ez már.
2012. dec. 6. 21:53
 3/3 A kérdező kommentje:

De az egészben a vicc ott volt ahol barátnőmé, mert egymásra rakva adtuk be, mégis, hogy lehet, hogy barátnőmé meg volt, nekem pedig nem.

Felháborító komolyan mondom:D.

Ha lenne mellette jegyem nem érdekelne,de így egy egyessel, eddig színbukásra állok félévre.

=/pff,na a vénszatyor.:/

2012. dec. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!