Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerintetek ezt jól megcsináltam?

Canadian Idiot kérdése:

Szerintetek ezt jól megcsináltam?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 22. 23:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Direkt ilyen elnagyolt.
2010. dec. 22. 23:29
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik,pont azért mert nincs rendesen kidolzgozva.
2010. dec. 22. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Tény,hogy van tehetséged..De ez a rajz nem tetszik,mert olyan mintha összecsaptad volna..
2010. dec. 22. 23:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezt egérrel csináltam, azért nem olyan jó, a továbbiak jók lesznek, mert karácsonyra kapok egy tabletet (Wacom Bamboo Pen & Touch)
2010. dec. 22. 23:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik. Miért van vámpírfoga? Meg nagyon torzul, fotóról másoltad? Amúgy hasonlóság van, ha ez a TH egyik tagja.

Tipp: Állítsd meg az ecsetvastagságot a programban!

2010. dec. 23. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz azzal,ha ceruzát fogsz.Értem én hogy ebben van a jövő és könnyebb felrakni netre.De én azokat értékelem akiknek látszik a képükön hogy dolgoztak vele és előttem van,látom és elképzelem hogy készült,milyen eszközöket használt stb. De azért ügyes vagy,csak ha legalább gépen csinálod,szánj rá időt,és ne azért rajzolj hogy legyen mit kirakni :)
2010. dec. 23. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!