Mit jelent az " egyszerü"?
A 20 as éveim közepén jàrok és sokszor megkapok az emberektöl,hogy egyszerü vagyok. Nem a külsö jegyeim miatt.A szó jó értelmében értik,sok pozitív külsö vagy belsö jelemzésemkór hallom ,de ez az "egyszerü"is közte van mindig.Azt mondjàk ez nem baj.
Mi az hogy egyszerü?? Milyan aki nem egyszerü??
L/Lina
Pozitív értelemben még nem hallottam, bár végül is jelenthet olyat, hogy egyszerű lelkű, vidám, nyitott, mindenre mosolygó, mindenben a jót látó. Olyan, akinek nincsenek előítéletei, nem bírál és nem ítél el senkit, mindenkit egyenlően, barátságosan keze, és örülni tud az élet apró örömeinek.
Én eddig csak olyan értelemben hallottam, hogy egyszerű, mint a bot. Vagyis buta, mint a föld. De valószínűleg nálad nem így értették. :D
Azt próbáltam megfogalmazni, amikor valaki nem keres csomót minden kákán, hanem a dolgokat, helyzeteket próbálja a legegyszerűbben kezelni.
(Ne sértődj meg, de nem tudok nem beleérteni egy kis együgyüséget is. De valószínűleg az én hibám. :D)
Egyébként lehet, hogy azért mondják rád, hogy egyszerű, mert szűkszavú vagy, keveset beszélsz, nem szereted a nagy bulikat, nehéz kihozni téged a sodrodból, lepereg rólad a sértés, stb.
De ez jelentheti azt is, hogy felületesen ismernek.
(Első voltam.)
Szerintem egyszerű ember aki nem tököl nem komplikálja túl a dolgokat, nem csicsás, nem feltűnő. Véleményem szerint ezek jó tulajdonságok
Tisztelettel : Mazsola88
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!