Melyik a legszínesebb és érdekes, kedvedre alakítható ingyenes blogos oldal? Amit persze könnyű irányítani + a regisztráció is egyszerű!
Figyelt kérdés
fontos. az értelmes válaszokat köszönöm szépen !!:)2012. márc. 9. 16:50
1/9 bánomisén válasza:
2/9 anonim válasza:
Wordpress, blogspot.
Milyen blogot akarsz? :)
3/9 A kérdező kommentje:
hát így az életemről szeretnék írni meg az életről..
2012. márc. 9. 17:21
5/9 anonim válasza:
én is a blogger.com-ot ajánlom :)
6/9 Leo-bácsi válasza:
Attól függ ki az akinek írni akarod (ultra-fiatalok max17-évesek vagy a 40 felettiek? Barátok vagy hasonló életet élők? Mi a célod vele??? Lesznek e a blog szerkesztésében társak vagy sem?
Ezek nélkül a elhatározások nélkül munkát beletenni fölösleges idő ma már a blog piacon!
Nézz körül mik is vannak, és ami szimpatikus azt is választhatod, hisz az ösztönöd is egy jó dolog ha használod! Sok sikert!
8/9 bánomisén válasza:
Az egyik legkellemesebb hátteret választottad, legalábbis az én ízlésem szerint :-)
A posztod betűi viszont egyrészt kicsik, másrészt pedig vakítóak szerintem. Egy kicsit megnövelném a helyedben a betűméretet és a szemnek kényelmesebb árnyalatot választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!