Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Barátommal évek óta tartó...

Barátommal évek óta tartó veszekedés tárgya, az hogy az alábbi képen lévő anyag milyen színű? Ti milyennek látjátok?

Figyelt kérdés
[link]
2012. dec. 3. 00:22
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Ződ. Téma lezárva.
2012. dec. 3. 01:40
 12/31 anonim ***** válasza:

Ebböl is kiderül hogy jár az aki nem arielt használ a mosáshoz, valaha ez biztos piros volt.

Itt a kép átlaga, ami picit csalás, mert a sok kikopott fehér részt és beleveszi: [link]

Egyébként a nők meg csak azért tudják mi az a korall, mert minden második ilyen rúzst vesz.

2012. dec. 3. 01:53
 13/31 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és grafikus.

A magam részéről innen tudom :)

2012. dec. 3. 02:21
 14/31 anonim ***** válasza:
Még mindig én. Eredetileg az adott szövetet valószínűleg tényleg pirosnak adták el, de jelen állapotában már nem az.
2012. dec. 3. 02:22
 15/31 anonim ***** válasza:

És a 224 68 83 tudod mi?

A piros 255 0 0 . Tehát ez már eredetileg sem volt az igazi piros, csak egy pirosas árnyalat!

2012. dec. 3. 02:24
 16/31 anonim ***** válasza:
piros
2012. dec. 3. 02:47
 17/31 anonim ***** válasza:
76%

No, én meg azt mondom, hogy ha nekem ilyen pasim lenne, aki képes ilyen baromságon vitatkozni, azt már régesrég lecseréltem volna, nem pedig ÉVEKIG vitatkozni vele : piros-e vagy rózsaszín?...

Kedves Kérdező!

Ne haragudj, de ez SZÁNALMAS!...

2012. dec. 3. 03:09
 18/31 anonim ***** válasza:
Az én monitoromon korall, de ez semmit sem jelent, mert néha elég máshogy jelennek meg a színek, mint máshol... :s (Érdekes, hogy nem mindig...)
2012. dec. 3. 06:41
 19/31 anonim ***** válasza:
kék
2012. dec. 3. 06:52
 20/31 anonim válasza:

Ez telefonról nézve is korall.

Kedves 17- es válaszoló!

Nyilván nem minden nap ezen veszekednek. Valószínűleg igen komoly kapcsolatod lehet, ha te nem tudsz ennyit tűrni. És szerintem mindenkinek vannak ilyen dolgai. Túl unalmas lenne axa kapcsolat amiben mindig egyetértés van! Az ilyeneken például mi nagyon jókat mulatunk. :D

2012. dec. 3. 06:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!