Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit ünnepelnek karácsonykor...

Mit ünnepelnek karácsonykor húsvétkor azok az emberek akik nem hisznek Jézusban?

Figyelt kérdés

2012. dec. 2. 16:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó a téli napfordulónak és a karácsonynak igen csak más a háttere más ünnepek.De az a tudtad ,hogy vannak olyan emberek akik ki nem szeretik vagy nem érdekli a kereszténység akkor miért tartanak keresztény ünnepeket?PL:Húsvét vagy Karácsony.A húsvét meg egyenesen felháborító ,hogy nyuszika hozza a tojást szánalmas.Kiforgatták a húsvét értelmét és undorító és alantas mesés ünnepet kreáltak belőle.Pedig Jézus Krisztus feltámadásáról szól.
2012. dec. 2. 17:01
 12/17 A kérdező kommentje:
A 9-es válaszolónak szólt.
2012. dec. 2. 17:03
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

A karácsony a szeretet ünnepe, kész.

Függetlenül attól, hogy akkor született-e vagy egyáltalán létezett-e Jézus (szerintem nem), jó arra gondolni, hogy milyen jó nekünk, hogy körülöttünk vannak azok, akiket szeretünk. A hétköznapokból kiszakadni és csak ezzel foglalkozni.

A húsvét meg egy sima munkaszüneti nap, nem kötődik semmihez, nem történt akkor semmi. Jó aznap otthon lenni és kész.

Mondjuk én személy szerint nagypénteken húst eszek, dacból, mert az egyháznak semmilyen hatalma nincs fölöttem.

2012. dec. 2. 18:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Bocsi utolsó de csak ez első sort olvastam végig.

Mert ősember létezésére semmi bizonyíték nagy kitaláció megtévesztés.

2012. dec. 2. 19:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D:DD Te ugye viccelsz? jézuska van de ősember nem volt?:DD:D istenem, ilyen jót régóta nem röhögtem.
2012. dec. 2. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha én megtisztellek annyival, hogy részletesen és érvekkel válaszolok az egyértelműen baromság/kamu kérdésedre, te is tisztelj már meg annyival, hogy elolvasod. Ha meg nem, az a saját lelki szegénységedet bizonyítja.
2012. dec. 2. 19:37
 17/17 anonim ***** válasza:
69%

Ne vitatkozz vele, hát nem egyértelmű, hogy az Úr megteremtette a modern embert elektromossággal, technológiával és ez a teremtés óta mit sem változott? :)

Sőt, történelem sincs, Jézus is mobiltelefonnal a kezében született.

2012. dec. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!