Ilyenkor karácsonykor megjön az adakozási kedvetek? Kinek adtok szívesen?
Mi a munkahelyen beszerveztünk egy hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó alapítványt. Ők összeszedték a gyerekek kívánságait, mi kiraktuk a cégnél és a munkatársak összedobják. Nem a cég, hanem kifejezetten magánemberek egy csoportja, akik egy helyen dolgoznak - ez a közös bennük.
A vezetőség egyrészt propagálja, másrészt az esetleg "kimaradt" gyerekeket ők már előre bevállalták.
A családom összes tagjának, barátaimnak.
Sokkal élvezetesebb lehetne mindenkinek a karácsony, ha kicsit nagyobb lehetne a keret. :(
Egy - egy idősebb néninek szoktam ajándékot készíteni a barátaim és szeretteimen kívül.
De idén elhatároztam, hogy készítek egy cipősdobozt egy lánynak vagy fiúnak. Lehet, hogy mindkettőnek.
Az én munkahelyemen kötelező adakozni, az igazgató találja ki, hogy kinek. Nincs ellenvetés.
Idén a Piliscsabai Jókai iskolának kellett adnunk, mert ott nagyon szegények, az a közel 100 milliós állami és eu-s támogatás, ami amúgy a honlapjukon is szerepel, elkerülte a figyelmét.
A régi idők kötelező kommunista szombatjai nálunk új köntösben léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!