Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki lehet ez? Valami pedofil?...

Ki lehet ez? Valami pedofil? Nagyon zavar.

Figyelt kérdés

3-4 hete a legjobb barátnőmmel ültünk a tesco előtt, arra jött egy 55 év körüli férfi biciklivel és megállt kérdezősködni, hogy hogy hívnak, milyen tanulók vagyunk, melyik suliba járunk, hol lakunk és a falu melyik részén. Úgy van, hogy ez egy város de csak egy tábla választja el egy falutól és azt mondtuk, hogy a faluban de amúgy nem ott lakunk. Pár perc múlva mondtuk, hogy mennünk kell és gyorsan elmentünk onnan. Pár nappal később sétáltunk este és ott biciklizett az úton, nézett és én is őt mert nem tudtam, hogy ki az de később leesett. Megint pár nappal később találkoztunk a tesco előtt, beszélgetni akart de inkább elmentünk onnan, erre vmi olyat mondott, hogy "jaj, látom inkább el is mentek". Tegnap sétáltunk és jött biciklivel az úton és csengetett vagy mit csinált. Mindig sötétben megyünk ki 4-5 óra körül mert akkor érünk rá. Nem is tudom megjegyezni az arcát, mindig a kabátjának a hátuljáról ismerem meg. Ki lehet ez? Mit akar? Miért nem hagy minket békén? Nem nézünk ki ribancosan, nem viselked(t)ünk úgy.

15L

2012. dec. 1. 13:40
1 2
 11/11 anonim válasza:
Lehet,hogy egyszerűen csak apátok valami régi cimborája,de az is elképzelhető,hogy valóban a bugyitokra pályázik. :) Vegyetek egy Gáz Sprayt, ne paprikát mert azt lenyalja ha úgy van.! :) Am nem tudom adnak e 18 év alatt de próba cseresznye 1000ft körül mozog.
2014. máj. 14. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!