Mit lehet tenni akkor, ha valaki rókázik a buszon utazás közben?
én tinikoromban lettem egyszer rosszul az akkor még létező 73E-n, ami a keletiből indult és Újpalotáig meg sem állt. iszonyú rosszul voltam, utólag kiderült, hogy leesett a vércukrom, mert egész nap nem ettem, meleg is volt a buszon, semmi levegő. a bosnyák térnél szóltam a sofőrnek, hogy rosszul vagyok, szeretnék leszállni, közölte velem, hogy majd Újpalotán. kérdeztem, hogy és ha megnyomom a vészjelzőt? akkor neki ki kell hívnia a mentőt, le kell szállítani az utasokat, stb stb. közben már majdnem elájultam. egy felnőtt ember szólt rá, hogy nézzen már bele a tükörbe, nem látja, hogy tényleg rosszul vagyok? engedjen már le, majd ő leszáll velem. épp álltunk a pirosnál, kinyitotta az ajtót, leültem az egyik hirdetőtábla árnyékában és a levegőtől jobban lettem. a busz elment, taxit hívtunk, úgy mentem haza.
szóval a buszvezetők sem kedvesek, fél évig kell nekik magyarázni, meg ő "fenyeget mentővel", meg a leszállítás miatt a többi utas ellenszenvével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!