Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni akkor, ha...

Mit lehet tenni akkor, ha valaki rókázik a buszon utazás közben?

Figyelt kérdés
Utána úgy ült ott a helyén, mintha mi sem történt volna, közben meg bűzlött az egész busz. Ilyenkor szóljon neki az ember, vagy inkább a sofőrnek jelezzem, vagy mi?

2012. nov. 28. 21:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha részeg lett volna, akkor a csaj már előbb átül máshová vagy már eleve nem ül a közelébe.
2012. nov. 28. 21:39
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő.

Simán elképzelhető hogy valami baja volt.

Én autoimmunos meg ilyen-olyan beteg vagyok, görcsölök, hányok sokszor.

Egyszer a villamoson lettem rosszul, látszott rajtam hogy mindjárt ájulok, mindenki szépen elfordult.

Nagy nehezen megkértem egy srácot hogy ugyan adja már át a helyét, de ahelyett hogy felkelt volna még szedelőzködött egy fél órát.

A villamos állt a pirosban, esély sem volt rá hogy végre a megállóhoz érjünk.

Nem bírtam tovább, elhánytam magam. Iszonyatosan ciki volt, de nem én tehettem róla.

Persze mindenki felháborodva leszállt, egyedül egy csaj kérdezte meg hogy minden rendben van-e, de aztán ő is elmenekült. :)

Tehát nem biztos hogy mindenki részeg ha ilyen történik vele...

Szólni kellett volna a buszsofőrnek, ki tudja mi történhetett volna az emberrel ha mondjuk kap egy rohamot de senki nem veszi észre mert mindenki sértődötten a pulcsijába burkolózik...

2012. nov. 28. 21:42
 13/31 Jégtánc ***** válasza:
Ha én rosszul vagyok és hánynom kell(ene)ami még nem történt meg buszon,akkor nem ülök utána úgy,mintha mi sem történt volna.
2012. nov. 28. 21:42
 14/31 Jégtánc ***** válasza:
A kedves ember aki összehányta a buszt,miért nem szólt a sofőrnek vagy valakinek,hogy esetleg rosszul van? Miért ült ott mintha mi sem történt volna? Szerintem alap,hogy utána szól a sofőrnek,hogy rosszul vagyok azért hánytam,és nem azért mert annyit ittam....
2012. nov. 28. 21:50
 15/31 A kérdező kommentje:
Jó, persze megértem az érveidet, de ha rosszul van, akkor legalább szóljon a sofőrnek. Mert nem hinném, hogy a sofőrt a munkaideje lejárta után elkapná a röhögés, ha a hányást fel kell takarítania.
2012. nov. 28. 21:50
 16/31 anonim ***** válasza:
90%

Én megkérdeztem volna, hogy mi a baja.

Egyébként erről egy eset jut estembe, amikor összeesett egy férfi, s mindenki kerülte, mert azt hitték részeg, vagy drogos, s közben rosszul lett.

Nekem az a furcsa, hogy a közösségi oldalakon az emberek többsége megosztja beteg/rászoruló gyerekek, emberek képeit, de a való életben meg arrébb állnak inkább.

2012. nov. 28. 21:52
 17/31 A kérdező kommentje:
Ebben viszont igazad van. Mármint a közösségi oldalassal.
2012. nov. 28. 21:53
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy amúgy is szólt volna a sofőrnek.

Én sem szóltam, pedig majd' négykézláb mentem haza.

Elég ciki egy ilyen dolog magában is, nemhogy még reklámozza az ember :)

"Jónapot, most okádtam tele a busz hátulját, elnézést de rosszul voltam" :D

2012. nov. 28. 21:54
 19/31 Jégtánc ***** válasza:
Hát pedig szerintem az alap,de hát ez csak az én személyes véleményem:)
2012. nov. 28. 21:56
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy akkor szóljon a sofőrnek, ha már összeturházta a fél buszt, hanem akkor mielőtt kidobta oda a taccsot.
2012. nov. 28. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!