Mit lehet tenni akkor, ha valaki rókázik a buszon utazás közben?
Fogalmam sincs ilyenkor mi a teendő.
Simán elképzelhető hogy valami baja volt.
Én autoimmunos meg ilyen-olyan beteg vagyok, görcsölök, hányok sokszor.
Egyszer a villamoson lettem rosszul, látszott rajtam hogy mindjárt ájulok, mindenki szépen elfordult.
Nagy nehezen megkértem egy srácot hogy ugyan adja már át a helyét, de ahelyett hogy felkelt volna még szedelőzködött egy fél órát.
A villamos állt a pirosban, esély sem volt rá hogy végre a megállóhoz érjünk.
Nem bírtam tovább, elhánytam magam. Iszonyatosan ciki volt, de nem én tehettem róla.
Persze mindenki felháborodva leszállt, egyedül egy csaj kérdezte meg hogy minden rendben van-e, de aztán ő is elmenekült. :)
Tehát nem biztos hogy mindenki részeg ha ilyen történik vele...
Szólni kellett volna a buszsofőrnek, ki tudja mi történhetett volna az emberrel ha mondjuk kap egy rohamot de senki nem veszi észre mert mindenki sértődötten a pulcsijába burkolózik...
Én megkérdeztem volna, hogy mi a baja.
Egyébként erről egy eset jut estembe, amikor összeesett egy férfi, s mindenki kerülte, mert azt hitték részeg, vagy drogos, s közben rosszul lett.
Nekem az a furcsa, hogy a közösségi oldalakon az emberek többsége megosztja beteg/rászoruló gyerekek, emberek képeit, de a való életben meg arrébb állnak inkább.
Nem hinném hogy amúgy is szólt volna a sofőrnek.
Én sem szóltam, pedig majd' négykézláb mentem haza.
Elég ciki egy ilyen dolog magában is, nemhogy még reklámozza az ember :)
"Jónapot, most okádtam tele a busz hátulját, elnézést de rosszul voltam" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!