Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ettől magyarabb lesz valaki?

Ettől magyarabb lesz valaki?

Figyelt kérdés

Mitől lesz valaki attól magyarabb hogy szétveri budapestet és náci karlenditéseket csinál?

Gondolok itt Tomcatre és társaira.

2009. aug. 17. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
Utolsóka! Okos fiú, gondolom a te nagyszüleid családjának 90%-át nem pusztították el a táborokban. Tényleg, az egész csak kamu, valójában minden áldozat a Lost szigetén éldegél Elvisszel és Buddy Holly-val. Hülyegyerek.
2009. aug. 18. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:
81%

nem, nem pusztították el a táborokban. kicsit járj utána a témának, mert látom nem sokat tudsz róla. siránkozik itt a koszos zsidó, hogy neki ott milyen rossz volt, na persze.

http://www.youtube.com/watch?v=KDS9gwpNzTE&feature=channel

mer biztos csak a zsidókat vitték táborba mi? nektek ebből k urva jó bevételetek van, sőtt be is akartátok tiltani, nehogy rájöjjünk az igazságra. és a kommunista diktatúra áldozatai? azon nem siránkoztok? persze hogy nem, mert azt zsidók csinálták. az a baj, hogy sajnáltatjátok magatokat, közben meg kifosztjátok az országot. de nem baj egyszer fordul a kocka és lesz itt holokauszt, ti selejt népség.

2009. aug. 18. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Ez egy jó kezdeményezés?! Na ne röhögtess.

Ilyen alapon én is csinálok egy honlapot, amiben elhatárolódom mindenkitől, akire nem én szavaztam!

Mert nekem erre szottyan kedvem! Nehogy már az jusson a Parlamentbe akire nem én szavaztam, elvégre az csalás...

Hihetetlen milyen ostobák az emberek.

Egyébként, hogy van az, hogy az a válasz, amelyikben ez a link [link] szerepelt, az 56%-os, úgy, hogy nem is a kérdésre válaszolt, míg én igen, és mégis csak 21% lett?

Akinek nem szimpatikus a válasza, az ne is írjon?!

Sok itt a marha látom...

2009. aug. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!